joi, 17 mai 2012

Va rog faceti diferenta dintre onestitate, gand curat si mafie, mizerie morala..


Eu il cunosc si va indemn sa-l votati, caci avem nevoie de oameni de calitate, cu tinuta morala si intelectuala care sa ne conduca. eu una, m-am saturat de smecheri imorali , inculti , manipulabili, santajabili si corupti. Voi nu????

Daca da , atunci : VOTATI MARCEL BOUROS !!!!!!

Un bun crestin, un patriot, un om onest!

Actuala criza nu este financiara, ci morala!! Daca nu ne trezim la timp, copiii nostri vor fi niste ratati, niste ignoranti superficiali, fara capacitatea de a discerne raul de bine. Acruala clasa politica este alcatuita, in principiu, din oameni fara principii, fara morala, fara limite si bun-simt.

Asta e modelul oferit de societate, asta e " educatia"oferita. Asta vor crede copiii ca e normal.

Vinovati vom fi noi, pt ca nu stim sa spunem nu!

Puterea e in mana noastra. Trebuie doar sa o folosim!


danutza

Despre campania electorala

Campania electorala contine in sine germenele coruptiei si nesimtirii.

Coruptiei, deoarece candidatul cheltuieste sume enorme, de obicei “imprumutate” si astfel isi amaneteaza viitoarea functie unor cercuri de interese.

Nesimtirii, deoarece este o jignire adusa poporului pe care incearca sa-l cumpere cu mici si sa-l prosteasca cu specialisti in arta manipularii.

Nesimtirii, de asemenea, deoarece se ajunge la un penibil atac la persoana.

Pe scurt campania electorala este un circ generator de mari cheltuieli si mari datorii morale si materiale! Aceasta inclestare penibila si necavalereasca arata dorinta de putere si satisfacerea intereselor, iar nu dorinta de a sluji poporului.

Un primar astfel ales va fi primarul unor cercuri de interes, iar nu al unui oras.

Firesc ar fi ca fiecare candidat sa-si prezinte CV-ul si obiectivele, urmand ca oamenii sa-si exprime vointa.

Gasiti in anexa CV-ul si obiectivele noastre. Ii rog pe cei care au incredere sa transmita mai departe acest mesaj prin e-mail si mai ales prin viu grai.



Marcel Bouros –candidat independent

Dumnezeu sa ne ajute!


Obiective principale

- CINSTE

- EDUCATIE

- BUNASTARE

- SANATATE

- SIGURANTA


1.CINSTE, prin :

- exemplul personal si al echipei

- respectarea legii

- respectul fata de om

- lipsa oricarui interes personal

Va aparea in constiinta roamneasca sintagma “politica de Constanta” opusa sintagmei peiorative “politica de Dambovita”.

2.EDUCATIE, prin:

- crearea unui mediu moral cultural in orasul Constanta.

- implicarea in educatia scolara. Colaborarea eficienta cu Inspectoratul Scolar.

- colaborare eficienta Primarie – Biserica

3.BUNASTARE , prin:

- luarea tuturor masurilor in vederea imbunatatirii nivelului de trai

- incurajarea micului capital romanesc

- transparenta activităţii primăriei, licitaţii, etc.

4.SANATATE, prin :

- educatie pentru alimentatie si stil de viata sanatos

- infiintarea de magazine in care taranii sa-si desfaca produsele astfel incat taranul si comerciantul obtin venit iar oraseanul mananca sanatos

- implicarea in sistemul sanitar

5.SIGURANTA, prin :

- colaborare eficienta cu politia si jandarmeria


Fiecare din punctele de mai sus fac obiectul unui program. Programul este un lucru simplu, de douazeci de ani facem programe!! Cel mai important este omul cu buna lui intentie si buna lui credinta. Nevoile si durerile orasului le cunoastem si le putem rezolva impreuna.


Cine sunt?

Parafrazându-l pe Ion Gavrilă Ogoranu pot şi eu spune: m-am născut în 1962 în Munţii Vrancei, la Gura Reghiului, un sat aşezat la poalele vârfului Răiuţ, unde am ridicat şi eu pentru o clipită colbul uliţei şi unde nu ştiam că eram fericit!

Am făcut şcoala generală în localitatea natală, am absolvit Liceul Unirea Focşani şi am avut ca pasiuni extraşcolare boxul şi paraşutismul.

Aripile tinereţii m-au adus acum 30 de ani la Constanţa. Tânăr, cu veşnicia la butonieră, am absolvit Institutul de Marină „Mircea cel Bătrân” şi m-am aventurat în lumea largă. Acele călătorii fascinante mi-au descoperit un lucru la care atunci nu mă aşteptam: cea mai frumoasă ţară din lume era ţara mea!

După revoluţia furată din '89 am „ancorat” lângă o fată foarte frumoasă care mi-a dăruit 3 copii.

După cum ştim cu toţii aşezarea morală a lumii postdecembriste era în cadere liberă. Cu ajutorul lui Dumnezeu şi al colegilor am definit două direcţii principale de activitate folositoare semenilor noştri: educaţia şi sănătatea.

Astfel pentru o viaţă sănătoasă am înfiinţat Curtea Brâncovenească care cuprinde: fermă agrozootehnică, magazin şi restaurant cu produse naturale, plafar şi cabinete medicale.

Pentru o educaţie bazată pe valorile tradiţiei româneşti am înfiinţat Fundaţia Sfinţii Martiri Brancoveni în cadrul căreia funcţionează: Grădiniţa, Şcoala, Librăria şi Editura Brâncovenească.

Astăzi sunt îngrijorat că tinerii şi copii noştri îşi propun false idealuri lăsându-se influenţaţi de „valorile” pe care ei le întâlnesc în societate. Avem posibilitatea şi datoria de a asana această mlaştină socială şi de a readuce cerul deasupra copiilor noştri!

Acest deziderat îl putem realiza împreună inplicându-ne în viaţa cetăţii Constanţa.

Marcel Bouroş

Un comentariu: