Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

joi, 10 decembrie 2009

Lucrurile incep sa iasa la iveala.... Cu cat esti mai sarac, cu atat platesti mai mult! Asta e logica lor! Totul face parte dintr-un plan bine pus la punct: inrobirea populatiei, indatorarea pana la limita suportabilului a tarilor lumii, controlarea resurselor financiare si naturale. Eu cred ca , pana acum, planul merge bine!
danutza

Conferinţă climatică cu scandal la Copenhaga, după ce un document al danezilor a ajuns în presă
sursa: antena 3

Scandal la conferinţa climatică de la Copenhaga după ce un document al danezilor a ajuns în presă. Proiectul propune ca statele în curs de dezvoltare să suporte mai mult din costurile legate de reducerea poluării, decât cele dezvoltate. În acest timp, poliţia daneză a confiscat de la mai mulţi militanţi străini materiale ce puteau fi folosite la comiterea de acte de tulburare a ordinii publice.
Activiştii pentru mediu şi-au intensificat protestele în perioada summit-ului climatic de la Copenhaga. Zeci de militanţi Greenpeace au pus un banner uriaş pe Colloseum-ul din Roma pentru a-i îndemna pe liderii lumii să ia măsuri drastice împotriva poluării.
Nici în capitala Danemarcei lucrurile nu sunt tocmai paşnice. Totul a pornit de la un proiect care a ajuns în mâinile presei. Potrivit actului scris de danezi, ţările în curs de dezvoltare ar urma să suporte din costurile pe care le presupune scăderea emisiilor cu efect de seră, mai mult decât cele dezvoltate. Imediat, ţările vizate au acuzat Danemarca de faptul că a încercat să influenţeze negocierile care vor urma între liderii mondiali.
Pe parcursul celor două săptămâni ale summitului de la Copenhaga, lideri din peste 100 de ţări vor pune la punct strategia pe termen lung privind controlul încălzirii globale. Negocierile ar trebui să ducă la semnarea unui acord internaţional care să limiteze încălzirea globală la doar două grade Celsius.
Negocierile se anunţă dure dar specialiştii avertizează că un eşec al conferinţei ar costa economia mondială 500 de miliarde de dolari pe an.

Cititi, va rog, si articolul:

Masurile impotriva schimbarii climei sunt gandite pentru a crea rapid GUVENUL MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE

Citez din articolul Has Anyone Read the Copenhagen Agreement? (A citit cineva Acordul de la Copenhaga?):
Nu putem decat sa speram ca liderii lumii nu vor face altceva decat sa se bucure de o frumoasa plimbare cu bicicleta pe strazile incantatoare din Copenhaga in decembrie. Caci daca ei chiar reusesc sa scoata la lumina un acord bazat pe textul planului tratatului din Copenhaga in legatura cu schimbarea climei, lumea va avea niste surprize neplacute. Schita, se spune? Daca nu ati auzit despre aceasta, este din cauza ca nici unul dintre conducatorii politici, limbuti de altfel, nu s-a deranjat sa ne spuna ce au scos la lumina pentru a fi analizat de catre acesti lideri. Si, de asemeni, nici media.
Sa il consideram pe Lord Christopher Monckton. Fostul consilier al lui Margaret Thatcher a trimis o adresa la Universitatea Bethel din St. Paul, Minnesota, la inceputul lunii, adresa ce a facut senzatie. Pentru prima data publicul a auzit de cele 181 de pagini, datate 15 septembrie, ce reprezinta United Nations Framework Convention on Climate Change – o schita a ceea ce ar putea fi semnat in decembrie.
Pana acum au fost mai mult de un milion de postari ale acestei adrese pe YouTube. Merita inca alte milioane de postari deoarece Lord Monckton avertizeaza asupra scopului schitei tratatului de la Copenhaga, care este de a realiza o “guvernare“ transnationala la o scara la care lumea nu a mai vazut.
“Proiectul pentru noul aranjament institutional pe temeiul Conventiei“ ce incepe la pagina 18 contine asigurarea unui “guvern“. Intentia este de a acorda unui nou organism UN, inca nedenumit, puterea de a interveni direct in afacerile financiare, economice, legate de taxe si de mediu ale natiunilor ce semneaza tratatul de la Copenhaga.
Motivul lacomiei de putere este suficient de clar: Clauza dupa clauza din tratat, din ce in ce mai complicate, cer tarilor dezvoltate sa plateasca o “datorie de adaptare“ catre tarile in curs de dezvoltare pentru presupusa atenuare a schimbarii climei. Clauza 33 de la pagina 39 arata ca “pana in 2020 amploarea fluxurilor financiare pentru sprijinirea adaptarii in tarile in curs de dezvoltare trebuie sa fie [cel putin 67 miliarde de dolari] sau [cuprinsa intre 70 miliarde de dolari si 140 miliarde de dolari pe an].“
Si cum vor fi obligate tarile dezvoltate sa furnizeze acest flux financiar catre tarile in curs de dezvoltare? Schita planului arata mai multe alternative, incluzand optiunea sapte de la pagina 135 ce prevede “o taxa [globala] de 2 procente la tranzactiile pietei [monetare] financiare internationale pentru partile din anexa I.“ Tarile din anexa I sunt tarile industrializate, aici fiind incluse, printre altele, Statele Unite, Australia, Marea Britanie si Canada.
Pentru mai multa siguranta, tarile ce semneaza tratatele internationale intotdeauna cedeaza puterea unui organism UN responsabil pentru punerea in aplicare a obligatiilor tratatului. Dar diferenta este ca acest tratat pare a fi fost subiect al unor incercari neobisnuite pentru a-si ascunde continutul complicat. Si, in afara de dificultatea de a incerca descifrarea exprimarii UN, sunt o multime de clauze in plan descrise ca “alternative“ si “optiuni“ ce ar trebui sa supere tarile libere si democratice, preocupate pentru pastrarea suveranitatii lor.
Insusi Lord Monckton si-a dat seama de puterile extraordinare ce vor fi implicate in acest nou guvern mondial numai dupa ce un prieten a gasit un Web site obscur al UN si a cautat prin mai multe linkuri descoperind astfel un document ce nici macar nu este numit schita “tratatului“. In schimb, are denumirea de “Nota de Secretariat“.
Intervievat luni la radio Sydney de catre crainicul radio Alan Jones, Lord Monckton a afirmat “este pentru prima data cand am vazut un tratat transnational ce face referire la o noua organizatie ce va fi realizata pe post de ‘guvern’ pe baza tratatului. Dar puterile ce ii vor fi alocate acestui guvern care nu este ales in mod democratic sunt cele ce inspaimanta.“ El a adaugat: “Ambitia pura a acestui nou guvern mondial este enorma chiar de la inceput – exista chiar inainte de a-si creste puterile in modalitatea in care aceste entitati o fac in mod inevitabil.“

Continuarea pe: http://saccsiv.wordpress.com/2009/11/04/masurile-impotriva-schimbarii-climei-sunt-gandite-pentru-a-crea-rapid-guvenul-mondial-al-noii-ordini-mondiale/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu