Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

luni, 7 decembrie 2009

DESPRE MASONERIE SI POLITICIENI


De ce e in stare masoneria!!!

IORGOVAN INAINTE SA MOARA: "AM FOST IRADIAT!"

(suesa: victor roncea blog)

Antonie Iorgovan, 2007:"Ori eu, ori ei. Am constituit consiliul de onoare care va judeca toate cazurile. Daca debarcarea lui Nastase nu este urmata si de alte debarcari, nu am facut nimic. Gasca patatilor, asa cum ii spun eu, ar fi bine sa-si pregateasca glontul pe teava, ca numai asa ma vor putea opri. Ar trebui sa-si anunte killerii ca de acum incolo va fi care pe care"

Senatorul PSD Antonie Iorgovan a murit in urma unui “cancer galopant”, care l-a transformat intr-un an, dintr-un om corpolent intr-o stafie. Decesul senatorului Antonie Iorgovan s-a produs joi dimineata, in jurul orei 3, la o clinica din Viena, in urma unui stop cardio-respirator pe fondul unui cancer de pancreas. Iorgovan a parasit pe 29 septembrie Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti pentru a pleca la o clinica din Austria, la cererea sa.

"Eu nu l-am facut homosexual pe Ilie Sarbu. Evident ca nu-l vedeam la homosexuali, dar categoric mi s-a confirmat ca este mason. Pai, daca este mason si Frunzaverde este tatal lor si ei merg in genunchi, cum pot ei sa fie vreodata adversari politici si sa sara la gatul lui Frunzaverde?"

Cititi mai jos supozitia lui Iorgovan privind moartea sa: IRADIAT! IRADIAT

Tumoarea maligna la pancreas a lui Antonie Iorgovan, diagnosticata acum un an, s-a extins, medicii afirmind ca, in acest moment, cancerul s-a generalizat. Cu doar citeva luni in urma, Iorgovan se bucura ca a reusit sa invinga intrucatva boala. Se zvoneste ca senatorul ar fi marturisit, in cadrul unei discutii cu citeva colege din Parlament, ca a cistigat, macar episodic, o batalie grea. Era bucuros de victoria sa in fata cancerului, dar, in acelasi timp, era convins ca nu boala il rapune treptat, ci complotul criminal. "Ma bucur ca inving nu boala, ci raul pe care mi l-au facut altii" - ar fi marturisit Iorgovan.

Intrebat de colege ce vrea sa spuna, de fapt, prin aceste cuvinte, senatorul a explicat ca e constient de faptul ca o astfel de boala este fatala. In cele din urma, senatorul ar fi pus punctul pe "i": "Pai nu vi se pare ciudat ca toti care am fost la revolutie avem acum pro-bleme? Cu toti se intimpla ceva rau. M-au iradiat!"

Iorgovan a spus, in cadrul unui talk-show la B1TV, ca medicii care l-au tratat l-au informat ca boala sa a fost provocata de iradiere. "Boala mea, dupa toate calculele doctorilor, a plecat de la o iradiere... Deci, candva, mi s-a pus o bucatica de uraniu, nu mai mult, am intrebat si eu cit trebuie... atat, o bucata de uraniu, pe care ti-o pot atasa pe un scaun cind te duci la o conferinta".(Surse: VIP, B1TV) 31/01/2007

Nastase si sustinatorii sai - o gasca de homosexuali

de Marius Pirlea , Beatrice Nechita
Senatorul PSD Antonie Iorgovan a afirmat ca din gasca lui Nastase fac parte deputatul Eugen Bejinariu, fostul ministru al agriculturii Ilie Sarbu, fostul secretar general al guvernului Serban Mihailescu, fostul ministru al turismului Dan Matei Agathon, presedintele CJ Vrancea, Marian Oprisan, si Gabriel Oprea. Senatorul PSD Antonie Iorgovan a facut, vineri, la Craiova declaratii incendiare, tinta principala fiind fostul premier Adrian Nastase.

Iorgovan a declarat, intr-o conferinta de presa, sustinuta dupa lansarea cartii sale "Tratat de drept administrativ", ca Adrian Nastase isi alegea oamenii dupa anumite criterii, printre acestea numarandu-se "apartenenta la homosexualitate si masonerie". "Demisia lui Nastase este o demisie intarziata.
Ar fi trebuit sa se produca mai de mult. Demisia lui Nastase este inceputul sfarsitului pentru anumiti oameni si un anumit mod de a face politica in PSD si in alte partide. Nastase si gasca lui sunt expresia de cumetrie dintre politica si matusa Tamara. "
"Este exact ceea ce nu trebuia sa existe ca imagine pentru social-democratie. Criteriul de apartenenta la aceasta gasca a fost in primul rand homosexualitatea, in al doilea rand - masoneria si in ultimul rand - infractionalitatea. Cum pot fi numite persoanele care se ocupa cu traficarea functiilor, daca nu infractori", a spus Iorgovan. "Criteriul de promovare in gasca era homosexualitatea. Acesta nu ar fi fost relevant din punct de vedere politic, dar e relevant pentru ca au ascuns aceste lucruri", a punctat Iorgovan.

Senatorul PSD a afirmat ca din gasca lui Nastase fac parte deputatul Eugen Bejinariu, fostul ministru al agriculturii Ilie Sirbu, fostul secretar general al guvernului serban Mihailescu, fostul ministru al turismului Dan Matei Agathon, presedintele CJ Vrancea, Marian Oprisan, si Gabriel Oprea.

Iorgovan a spus ca toti acestia ar trebui sa se retraga din partid. "Ori eu, ori ei. Am constituit consiliul de onoare care va judeca toate cazurile. Daca debarcarea lui Nastase nu este urmata si de alte debarcari, nu am facut nimic.

Gasca patatilor, asa cum ii spun eu, ar fi bine sa-si pregateasca glontul pe teava, ca numai asa ma vor putea opri. Ar trebui sa-si anunte killerii ca de acum incolo va fi care pe care", a conchis Iorgovan. (Hotnews, Adevarul)

Sedinta despre "homosexualii din PSD"

"Homosexualii lui Nastase" sar la gitul lui Antonie Iorgovan. Geoana il ameninta cu represalii pe controversatul senator PSD, iar acesta face un pas inapoi

Acuzatiile senatorului PSD Antonie Iorgovan, potrivit caruia Adrian Nastase se afla in fruntea unei “gasti” al carei criteriu de apartenenta “a fost homosexualitatea, masoneria si infractionalitatea", au agitat si mai tare apele involburate din PSD. Deputatul PSD de Suceava, Eugen Bejinariu, nominalizat impreuna cu Ilie Sirbu, Gabriel Oprea, Dan Matei Agaton si Serban Mihailescu, sustine ca senatorul Antonie Iorgovan, este "o lichea politica", aratind ca acesta "mai vorbeste in calitate de membru PSD" doar ca urmare a ingaduintei de care a dat dovada Adrian Nastase. Bejinariu a ca "Iorgovan este o lichea politica, cu palmares in activitatea de destabilizare a organizatiilor judetene, cum sunt cele din Prahova sau Caras Severin". Vicepresedintele PSD Ilie Sirbu a declarat ca, daca Antonie Iorgovan va prezenta dovezi prin care sa ateste acuzatiile pe care i le-a adus ca ar fi homosexual, mason sau infractor, va parasi PSD, in caz contrar Iorgovan fiind cel care va trebui sa plece din partid. La rindul sau, liderul PSD, Mircea Geoana, s-a declarat "profund indignat" de declaratiile lui Antonie Iorgovan, precizind ca acestea vor fi discutate in cadrul sedintei de astazi a Biroului Permanent al partidului. Iorgovan a intors-o ca la Ploiesti Senatorul PSD a respins simbata "interpretarea" data declaratiilor sale precizind ca n-a vorbit despre Nastase ca persoana, "ci despre o filozofie, o mentalitate, un stil de lucru, o realitate a guvernarii, legata de Nastase". Antonie Iorgovan a sustinut ca, de fapt, prin afirmatiile sale a atacat doar un stil de promovare a oamenilor in sferele decizionale esentiale, bazat pe servilism. El a precizat ca nu l-a facut pe Nastase homosexual, ci a spus doar ca "este de notorietate in partid si lucrurile notorii nu se mai probeaza", existind o "vorba uzuala", potrivit careia nu puteai ajunge intr-o functie, daca nu erai homosexual, mason sau bisnitar. (Ziarul de Iasi) Data publicarii: 20/03/2006

Iorgovan se ia de "gasca de homosexuali" a lui Nastase

Iorgovan a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa la Craiova, ca demisia lui Adrian Nastase de la conducerea partidului si a Camerei Deputatilor este tardiva, din punctul sau de vedere, si ca odata cu plecarea lui Nastase s-a incheiat un capitol in istoria partidului. "Este o demisie intirziata. Consider ca trebuia sa se intimple mai demult, de cind domnul Nastase a pierdut alegerile generale. O data cu Nastase nu pleaca un om, ci o mentalitate, un mod de a face politica", a declarat Iorgovan. El considera ca fostul presedinte executiv al PSD era inconjurat de o “gasca” ce a incercat sa acapareze puterea in partid. "Nastase si gasca lui sint expresia de cumetrie dintre politica si matusa Tamara. Este exact ceea ce nu trebuia sa existe ca imagine pentru social-democratie. Criteriul de apartenenta la aceasta gasca a fost in primul rand homosexualitatea, in al doilea rand masoneria si in ultimul rand infractionalitatea”, a declarat Iorgovan. Intrebat cine sint persoanele care fac parte din “gasca lui Nastase”, senatorul a spus: "Unii din membrii Guvernului condus de Nastase, precum Ilie Sirbu, Eugen Bejenariu, Gabriel Oprea, iar in teritoriu este increngatura de la Caras-Severin, in frunte cu Ion Mocioalca. Mai sint cei carora li se spunea Miki Spaga sau Spagaton". Iorgovan avertizeaza ca toti cei care sint “patati” urmeaza sa fie debarcati din PSD. " Ar trebui sa-si anunte killerii ca de acum incolo va fi care pe care", a mai spus Iorgovan.(Ziarul de Iasi) Data publicarii: 18/03/2006

Iorgovan da socoteala la partid pentru declaratiile despre 'gasca de homosexuali'

Senatorul PSD Antonie Iorgovan a respins, sambata, la Resita, „interpretarea” data declaratiilor sale facute la Craiova, cu o zi in urma, precizand ca n-a vorbit despre Nastase ca persoana, „ci despre o filozofie, o mentalitate, un stil de lucru, o realitate a guvernarii, legata de Nastase”. (Gandul) 20/03/2006

Iorgovan recidiveaza - Sarbu e mason, nu homosexual

Dat afara din PSD dupa ce a declarat ca Nastase a fost inconjurat de o gasca de homosexuali, masoni si infractori, senatorul Antonie Iorgovan si-a intetit aseara atacurile, avandu-l ca tinta pe vicepresedintele Ilie Sarbu, care ar fi nu homosexual, ci mason. "Eu nu l-am facut homosexual pe Ilie Sarbu. Evident ca nu-l vedeam la homosexuali, dar categoric mi s-a confirmat ca este mason. Pai, daca este mason si Frunzaverde este tatal lor si ei merg in genunchi, cum pot ei sa fie vreodata adversari politici si sa sara la gatul lui Frunzaverde?", a declarat Iorgovan intr-o conferinta la Ploiesti. Spunand ca Sarbu este "mana dreapta a lui Frunzaverde", Iorgovan i-a cerut acestuia sa aleaga daca face politica sau "ii duce tava sefului de cuib". Senatorul a opinat si ca ramanerea lui Adrian Nastase in PSD nu este "oportuna". (Oana Stancu, JURNALUL NATIONAL)25/03/2006
Rasvan Popescu (GDS - CNA) I-a facut ferparul din martie 2006 in Revista “22”

LEPADAREA DE IORGOVAN

Rasvan Popescu
In galeria personajelor de tranzitie, o figura trista o face Antonie Iorgovan. Il inscriu in aceasta categorie nu doar pentru ca este considerat "parintele" unei Constitutii depasite, dar si pentru ca partidul sau pare decis sa se lipseasca de asa parinte.

Declaratia sa recenta, in care Nastase isi alegea colaboratorii pe criterii de infractionalitate, masonerie si homosexualitate, a revarsat paharul. Liga Pro Europa l-a reclamat la Consiliul pentru Combarea Discriminarii. Au sarit in sus toti cei vizati: Eugen Bejinariu, Gabriel Oprea, Dan Matei Agathon, Marian Oprisan. Ilie Sarbu a zis ca-l ia de par si-l bate in plenul Senatului, sa-l vada toata lumea. Doar Iliescu l-a aparat. Este "impardonabil" ce a facut Iorgovan, dar excluderea i se pare cam mult. Lasa c-o sa-l judece el in Consiliul de Integritate Morala, intr-o buna zi. Conducerea superioara de partid s-a mai inmuiat, totusi, "i-a retras complet sprijinul politic". Iorgovan s-a conformat si a demisionat din functia de secretar al Senatului. Era insa prea tarziu. Comitetul judetean Caras-Severin l-a exclus din PSD pentru grave prejudicii de imagine. Iorgovan n-a recunoscut caracterul statutar al excluderii. Nici el si nici mica filiala Sichevita, unde Iorgovan era inscris. Zilele trecute Iorgovan inca vorbea ca un membru PSD despre soarta social-democratiei si incerca sa se vada cu Sorin Oprescu, seful organizatiei Bucuresti, sub aparenta unui proces in care il apara pe acesta. Se pare ca, alungat pe usa organizatiei judetene Caras-Severin, Iorgovan ar putea sa se intoarca pe fereastra altei organizatii. Nu sunt specialist in statutul PSD, dar asa s-a pus problema si cand se vehicula ideea excluderii lui Nastase de la Bucuresti si s-a oferit sa-l primeasca filiala Dambovita. Era gata sa-i deschida si-un birou pentru audiente. Dupa acest rationament, un parlamentar exclus din organizatia pe care a reprezentat-o in alegeri ar putea face turul Romaniei, ca senator-itinerant, revenind in partid pe unde prinde un geam deschis. Chit ca nici unul, dar absolut nici un cetatean al judetului respectiv nu l-a votat.
Pe cat de ambiguu este acest statut, pe atat de confuza s-a dovedit opera capitala a domnului Iorgovan. Media a facut din el "parintele Constitutiei", lasand in umbra contributia unui Ion Muraru, seful Catedrei de Drept Constitutional, si a altor specialisti in domeniu. Insa felul impetuos de a fi, gura mare si statutul de senator independent l-au scos in fata pe Antonie Iorgovan. S-a speculat atunci ca el ar fi fost distribuit in acest rol de Ion Iliescu, tocmai pentru a juca mai convingator partitura autorului impartial al legii noastre fundamentale. Sa nu uitam ca este vorba de Constitutia prin care se impart puterile intre primul presedinte, vechiul activist reciclat Ion Iliescu, si grupul lupilor tineri ai premierului Roman. Ea nu a functionat decat pe hartie, ca un fel de certificat democratic, bun pentru Occident. In fapt, cand presedintele a intrat in conflict cu guvernul, conturile s-au reglat cu minerii. Caracterul de Executiv bicefal, cu un cap la Palatul Victoria si altul la Cotroceni, a ramas consacrat, generand frictiuni permanente intre toti presedintii si premierii lor. Iata de ce o iau ca pe o ironie fina ori de cate ori prim-ministrul Tariceanu caracterizeaza drept "institutionala" relatia lui cu Traian Basescu.

La fel de nefunctional este caracterul de "stat national" inscris in Constitutie, intr-o tara cu milioane de minoritari si cu doua grupuri care ii reprezinta in parlament. A indus tensiune in raporturile cu comunitatea maghiara si nici nu a inchis vreodata tema autonomiei.

Totusi, asa cum a fost, momentul elaborarii Constitutiei a insemnat pentru Iorgovan rolul vietii sale. Mai departe n-a facut decat sa coboare in ochii opiniei publice. Masiv si vesnic pus pe harta, cu un limbaj de peluza, Iorgovan si-a autodistrus soclul pe care soarta l-a cocotat o clipa, pana n-a mai ramas nimic. Ca avocat, a aparat cu succes tot felul de infractori, atragandu-si supranumele de "tatal hotilor". Ca un jucator care a avut noroc o data in viata, Iorgovan a continuat un joc care nu era pentru el, pana a pierdut tot. Pe mana lui, nu pentru ca se schimbase norocul. S-a vorbit despre o criza de identitate, Iorgovan nu mai stie cine e. Sa ti se spuna "parintele Constitutiei" si pana la urma "tatal hotilor" este o contraperformanta greu de egalat. Orbit, Iorgovan a protestat vehement atunci cand avocatilor parlamentari nu li s-a mai permis, de teama traficului de influenta, sa pledeze in procese penale. Ca figura politica, a reusit sa coboare si mai jos. El s-a remarcat printr-o agresivitate verbala iesita din comun la adresa fostului presedinte, Adrian Nastase, cand acesta a incercat o primenire a vechii garzi. Nastase s-a aparat cu amenintari niciodata duse pana la capat si revanse ieftine, gen "Iorgovan are probleme cu neuronii". Succesorul lui Nastase a avut parte de acelasi tratament, reforma institutiei parlamentului, propusa de acesta, fiind taxata ca cea mai mare idiotenie. Spilcuitul Mircea Geoana, proaspat picat din diplomatie, s-a dovedit la fel de inadecvat in fata stilului de mahala politica. Iorgovan a scapat cu carnetul intreg pana de curand, cand a sarit calul pentru a treia oara.

Excluderea lui Iorgovan, daca va ramane definitiva, n-are nici o noima politica, el fiind un rebel fara cauza. Iorgovan este inlaturat impotriva curentului, care curge in sensul indepartarii preventive a fidelilor lui Nastase. Ne-am fi asteptat ca Iorgovan sa se inscrie firesc in tabara anti-Nastase. In felul lui, a si incercat sa o faca. A ridicat glasul si a tunat spre adversari: gasca de masoni, infractori, homosexuali! Pentru o clipa s-a lasat o tacere jenata, ca in birturile de cartier cand cineva se rasteste la bocanci. Pe urma l-au dat afara.


Un comentariu: