Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 24 octombrie 2009Doctorita suedeza concediata: “Coruptie la nivel inalt in OMS!”
Binecunoscuta doctorita suedeza, Annika Dahlqvist, a fost concediata saptamana trecuta in urma declaratiilor ei legate de vaccinarea in masa in Suedia. Ea a declarat ca nu se va vaccina si ca sunt cai mai bune pentru a te proteja impotriva virusului. A mai declarat de asemenea ca pe ea personal nu o intereseaza mamografia si testele “cell”. Este insa clar ca pozitia ei fata de vaccinarea in masa a facut-o sa-si piarda locul de munca.
In articolul publicat de Newsmill, „Adevarul este ca vaccinul antigripal contine mercur in cantitati periculoase” ea scrie:
„Deoarece vaccinul contine substante potential periculoase in forma de mercur si scqualena, cred ca trebuie facut voluntar si nu trebuie facuta nici un fel de propaganda in idea ca noi ar trebui sa ne vaccinam din solidaritate cu ceilalti“. „A avea o opinie despre vaccinarea in masa nu poate fi interzis intr-un mod rezonabil. Suntem multi impotriva vaccinarii in masa”
Articolul original: http://www.newsmill.se/artikel/2009/10/18/sanningen-ar-att-influensavaccinet-innehaller-farliga-mangder-kvicksilver

Intr-un articol din Expressen, unul din cele patru mari ziare suedeze, ea spune:
„se poate foarte bine ca efectele negative (cauzate de vaccin) sa fie mai rele decat gripa in sine. Suspectez ca Agentia pentru Produse Medicale (läkemedelsverket) este influentata de producatorii de vaccine. Aici sunt interese financiare enorme in joc”.

Si continua:
„Nu vreau sa am aceea otrava in corpul meu”. „A declara ca este o pandemie cand de fapt nu e nici una, este absurd.” „Se poate foarte bine sa fie de fapt coruptie la nivele superioare ale OMS (Organizatia Mondiala a Sanatatii)”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu