Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 24 octombrie 2009

Scandal in Germania: vaccinul impotriva gripei porcine, administrat diferentiat intre populatie si demnitari
sursa: HotNews.ro

"Pacientul are dreptul de a accepta sau a refuza o anumita manevra medicala, ma refer aici la orice vaccin, orice tratament, orice interventie chirurgicala. Este o practica europeana veche, la noi este mai noua," a declarat Rodica Tanasescu, presedinta Asociatiei Medicilor de Familie, la emisiunea Bucuresti punkt Bonn, emisiune HotNews.ro-DW, de saptamana aceasta.
ascultati aici emisiunea:
http://media.hotnews.ro/media_server1/audio-2009-10-23-6345108-0-bucpunktbonn-23oct2009.mp3

Rodica Tanasescu:
* Nu intotdeauna comunicarea dinspre Ministerul Sanatatii catre populatie a fost perfecta si nu e prima data. Probabil se considera ca este subinteles acest aspect.
* Pacientul are dreptul de a accepta sau a refuza o anumita manevra medicala, ma refer aici la orice vaccin, orice tratament, orice interventie chirurgicala. Este o practica europeana veche, la noi este mai noua.
* Nu este vorba de faptul ca pacientul isi asuma urmarile unui tratament, el este informat asupra unei manevre medicale.
* Pacientul ar trebui sa semneze si in cazul in care refuza un tratament ceea ce inseamna ca isi asuma responsabilitatea si in caz de imbolnavire.
* Consimtamantul informat al pacientului este firesc, si este firesc in cazul oricarui vaccin si a oricarei manevre.
* Riscurile imbolnavirii nu se refera atat la evolutia cazurilor de gripa zisa porcina pana acum pentru ca nu au fost cazuri nici foarte multe, nici foarte grave.
* Gripa clasica omoara anual mult mai multi bolnavi decat virusul AH1N1, dar asta nu inseamna ca nu exista un risc
* Exista o instabilitate genetica a acestui virus care ar putea duce la niste mutatii si in cazul acesta a unor boli mai serioase.
* Nu noi (medicii de familie) suntem cei care hotaram, noi suntem in acest sens executanti. Robert Schwartz:In Germania exista vaccinul, chiar sub doua forme; exista si o strategie, unii spun ca este o strategie dublaAceasta campanie de vaccinare a populatie incepe luni, 23 octombrieGermania a comandat vaccinuriimpotriva gripei porcine in valoare de 600 de milioane de euroMass media a descoperit ca politicienii - incepand cu cancelarul Germaniei, functionarii publicii si militarii urmeaza sa fie vaccinati cu un alt tip de vaccin decat cel folosit pentru restul populatiei; acest tip de vaccin este considerat a fi mai usor de suportat de catre sistemul imunitarVaccinul destinat populatie contine acceleratori, adica elemnete care amplifica elemente ale vaccinului, dar care ar putea genera efecte adverseEste vorba de o tactica foarte nefericita; este o pana politica, sper sa nu fie si o pana medicalaMinisterul de Interne a uitat sa spuna esentialul; nu se poate vorbi de o socitate impartita in cei buni si cei mai putin buniOricum, greseala e facuta. In opinia mea, este o pana grava de comunicareIntre timp Angela Merkel a anuntat ca va fi vaccinata cu vaccinul destinat populatieiStrategie de vaccinare nu da rezultatele scontante; dupa scandal, aproape 39 % dintre germani au declarat ca nici nu viseaza sa se vaccineze.

Cititi, va rog, si:

Barack Obama a proclamat stare de urgenta sanitara in SUA, din cauza epidemiei de gripa porcina
sursa: HotNews.ro

Presedintele american Barack Obama a proclamat stare de urgenta sanitara in Statele Unite ale Americii, din cauza epidemiei de gripa AH1N1. Decizia a fost luata dupa ce peste 1.000 de persoane au murit din cauza gripei, a anuntat Casa Alba, potrivit AFP. Declaratia, semnata vineri seara, califica situatia "de urgenta nationala". Hotararea administratiei prezidentiale intareste capacitatea centrelor medicale de a gestiona afluxul de pacienti care au contractat virusul. Mai exact, le permite sa realizeze operatii fara a respecta anumite cerinte federale. Peste 20.000 de americani au fost spitalizati din cauza gripei porcine, de la declansarea pandemiei, au anuntat autoritatile.In urma cu aproape doua luni, un raport elaborat de o comisie prezidentiala americana avertiza ca gripa porcina ar putea infecta jumatate din populatia Statelor Unite in aceasta toamna si iarna, ducand la spitalizarea a 1,8 milioane de persoane si provocand pana la 90.000 de morti.A fost prima data cand expertii au facut publice cifre exacte in privinta impactului gripei porcine in SUA. Pentru a realiza aceste estimari, expertii au studiat evolutia altor pandemii, dar si cea a gripei porcine in SUA, a declarat Marc Lipsitch, de la Harvard School of Public Health, care a contribuit la intocmirea raportului. "Aceste cifre nu reprezinta o predictie, ci un scenariu posibil", declara acesta pentru Washington Post.

Intr-un articol de pe blogul sacciv am citit urmatoarele:

Cei de la VeriChip au castigat licenta exclusiva pentru SISTEME IMPLANTABILE LA OM care sa detecteze … GRIPA PORCINA (H1N1)

Acţiunile VeriChip Corp (CHIP.O) s-au triplat după ce reprezentaţii acesteia au afirmat că firmei i s-a acordat licenţa exclusivă asupra a două patente, ceea ce o va ajuta să creeze sisteme implantabile la om ce vor fi folosite pentru detectarea viruşilor.
Patentele, deţinute de partenerul VeriChip, Receptors LLC, se referă la biosenzori ce pot detecta H1N1 şi alte virusuri cât şi ameninţările biologice cum ar fi Staphylococcus aureus rezistent la meticilină (stafilococ meticilinio-rezistent), se precizează într-o declaraţie VeriChip.
Tehnologia va fi combinată cu dispozitivele implantabile de radio-frecvenţă VeriChip pentru a se realiza astfel sistemele de detectare a viruşilor.
Sistemul de triere va avea mai multe nivele de identificare – primul va identifica agentul ca fiind sau nu un virus, al doilea nivel va clasifica virusul şi va alerta utilizatorul implantului în legătură cu prezenţa unei ameninţări a virusurilor pandemici şi la al treilea nivel va identifica cu precizie agentul patogen, s-a precizat într-un ghid VeriChip publicat pe 7 mai 2009.
Acţiunile VeriChip au crescut cu 186 procente la 3,28 dolari luni după amiază la Nasdaq. Acestea atinseseră o creştere anuală de 3,43 dolari în sesiunea precedentă.”

Iata deci, ca nu vom avea doar bratari prin care SISTEMUL sa verifice daca ne-am vaccinat sau nu, ci exista si cipuri care vor cumunica daca suntem infectati sau nu …
Perversa miscare si diabolic de inteligenta, caci multi se asteapta ca pericolul sa vina dintr-o singura directie: actele biometrice. Si multi aloca resurse si energie pe acest front de lupta, in timp de lovitura principala va veni din alta parte. Iata de ce lupta impotriva vaccinarii este atat de importanta. Dar si atat de grea.

si:

Vom avea bratari RFID obligatorii, pentru a dovedi ca ne-am vaccinat?


„Greg Evensen, fost membru în Kansas State Troopers, vorbeşte la un congres în Texas, Oklahoma cu privire la planurile guvernului federal de a implementa un sistem de supraveghere încorporat în brăţări şi de a suprima drepturile de liberă călătorie în perioada sezonului gripal şi a erupţiei de GRIPA PORCINA. Greg Evensen a fost rugat să vorbească despre extrasul din articolul său în care facea legătura între gripa porcină şi pregătirea armatei pentru a interveni. În acest articol, el face referire la nişte brăţări de metal cu cip pe care oamenii vor fi forţaţi sa le accepte.
“Din păcate, eu cred că acesta este unul dintre multele planuri realizate pentru a asigura punerea în practică a decretului guvernamental pentru obligativitatea vaccinării, care din nefericire a fost adoptat şi în Oklahoma săptămâna trecută. Acest decret stipulează faptul că toată lumea din Statul Oklahoma va fi vaccinată.
Acum, acestea fiind spuse, există de asemeni planuri ce vor asigura faptul că nu veţi mai călători liber şi nici nu veţi mai putea merge nicăieri fără dovada faptului că v-aţi vaccinat, în momentul în care guvernul obligă vaccinarea populaţiei la anumite niveluri. Când această obligativitate va avea loc, mi s-a spus de către trupele militare că există proiecte gata a fi implementate, proiecte ce includ blocaje stradale şi puncte cheie, aşa cum le numim noi, noduri mari interstatale în jurul marilor oraşe unde majoritatea locuitorilor pot fi ţinuţi până când ei ori dovedesc vaccinarea pe baza actelor, ori, cum e cazul unui medic specialist din Wisconsin, Milwaukee ce a observat descărcarea la spital a cutiilor ce conţineau brăţări de metal ce conţin un fel de dispozitiv, ce odată puse, se consideră că sunt permanente. Deasupra este un cip, iar acesta va conţine tot felul de informaţii despre deţinător, incluzând faptul că acesta a fost sau nu vaccinat.
Acesta este un plan dintre multe altele. Încă nu a văzut lumina zilei, dar există. Tu alegi otrava. Este uciderea lentă sau sinuciderea lentă. Ori te vor omorî cu injecţia, sau dacă te trezeşti şi spui, sigur, vreau să călătoresc oriunde doresc şi ceri vaccinarea, pentru mine este sinucidere, sinucidere în mod lent. Deci, noi nu dorim să ne vaccinăm, asta e clar, dar s-ar putea să nu fie de ales. Mi s-a spus că aceste planuri includ autobuze ce vor fi folosite pentru cei ce refuză vaccinarea. Oamenii vor fi însoţiţi atunci către autobuze şi duşi, aşa cum mi s-a spus când eram în Troopers. Vor avea o călătorie gratis către un adăpost drăguţ şi călduţ.
Ei bine, acesta este unul din multele planuri. Nu putem să ştim că e chiar aşa până nu se va implementa, dar vă asigur că aceste planuri există şi forţele de execuţie for face tot posibilul să instaleze ordinea mondiala. Vor fi mulţi care se vor opune vaccinării, iar acesta este un lucru bun pentru noi, dar cred că tot majoritatea va fi cea care va sta drepţi şi va striga: vaccinează-te, sau urcă în autobuz. Asta ne aşteaptă.”
Intr-adevar, acest „majoritatea va fi cea care va sta drepţi şi va striga: vaccinează-te sau urcă în autobuz” va fi cat se poate de real iar evenimentele actuale o confirma:
SE POATE INTAMPLA ORICUI IN ROMANIA: Un tanar suspect de GRIPA PORCINA a fost INTERNAT CU FORTA. Care a fost reactia celor din jur?
Toate planurile expuse mai sus sunt reale si este foarte probabil ca ele sa fie puse in practica. Vaccinare obligatorie, lagare, legea martiala, legi speciale …
Si dintre toate, cea mai terifianta este … bratara RFID. De ce toate acestea? Caci se vor impusca mai multi iepuri dintr-un foc. In primul rand reducerea populatiei, caci vaccinul va contine substante mortale:
EXTREM DE IMPORTANT: NANOPARTICULE mortale in VACCINUL contra gripei porcine?
Apoi instaurarea statului politienesc.
Dar in primul rand, blestamata asta de bratara sau orice forma de cip implantat sau atasat care sa ateste vaccinarea … caci ea va insemna inceputul pecetluirii. Deoarece nu se vor limita la ea ci va reprezenta obisnuirea maselor cu ideea de cip. Pasul imediat urmator va fi punerea in aplicare a vechiul lor plan de cipuire a indivizilor, in fapt insemnarea teribila a fiarei, semn fara de care nu vei putea cumpara sau vinde. Simplu, nu? Caci daca tot exista bratara, le este la indemna si restul.

Daca intrati pe linkul urmator:http://files.abovetopsecret.com/images/member/e32973c7f425.jpg, veti vedea ca ei planifica de mult timp instaurarea noii ordini mondiale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu