Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

joi, 16 decembrie 2010

SE PREGATESTE DISTRUGEREA ORTODOXIEI? NU VOR REUSI, PENTRU CA E BISERICA LUI HRISTOS SI NIMENI NU O VA BIRUI!

Iata cum elitele vor reusi sa distruga o tara minunata si...ortodoxa! Cine urmeaza dupa Grecia??

Grecia vinde tot
Sursa: Money.ro
Grecia a anunţat joi accelerarea planului de privatizare pe trei ani prin care speră să obţină 7 miliarde de euro vânzând şi valorificând companiile de stat şi alte active, transmite Reuters. Această decizie vine în încercarea Guvernului elen de a reduce cea mai mare datorie publică din Uniunea Europeana.

Ministerul de Finanţe de la Atena, George Papaconstantinou, a explicat că Executivul speră să câştige anul viitor 'cel puţin un miliard de euro' din vânzarea parţială, conducerea în comun sau privatizarea completă a sute de proprietăţi.

'Scopul acestui program este să aducem la bugetul de stat venituri de până la 7 miliarde de euro în perioada 2011-2013, din care cel puţin un miliard de euro în 2011', se precizează în declaraţia Ministerului de Finanţe.

Consultanţi financiari şi juridici vor fi angajaţi imediat pentru a conduce negocierile privind extinderea drepturilor pentru operarea Aeroportului Internaţional din Atena, pentru găsirea unui investitor strategic al producătorului de armament EAS, Poşta Elenă si sistemul loteriei de stat, dar si pentru valorificarea participaţiilor deţinute de statul grec la operatorii de gaze naturale DEPA şi DESFA.

Drepturile de concesiune de la Aeroportul Internaţional din Atena, unde statul deţine o participaţie de 55%, au fost deja acordate grupului german Hochtief pentru 30 de ani, în 2001, mai transmite Reuters.

Grecia caută să concesioneze aproximativ 850 de porturi de iahting şi câteva aeroporturi regionale, inclusiv două din insula Creta - o populară destinaţie turistică.

În luna mai a acestui an, Grecia a evitat intrarea în incapacitate de plată numai după ce a împrumutat de urgenţă 110 miliarde de euro de la statele din zona euro şi Fondul Monetar Internaţional.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu