Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

vineri, 3 decembrie 2010

VIITORUL SUNA "BINE"!!!!!!


Ei, ce ziceti? este ca sunt buni? Stati sa vedeti cand vor propovadui despre implantul cu cip!!!!


e-moneda, bănuţul digital al viitorului


V-aţi săturat de mărunţiş? Vreţi ca zornăitul monedelor din buzunare să dispară? Avem soluţia. Nu, nu este o ofertă de finanţare. Este... e-moneda.

e-moneda, portmoneul digital al viitorului
Politicianul Benjamin Disraeli, fost premier al Marii Britanii, spunea, odată: "Schimbarea e inevitabilă. Schimbarea este constantă". Probabil că se plângea de zornăitul monedelor din buzunare. Nimic nu ne displace mai mult decât să ne încărcăm buzunarele cu zornăitorii bănuţi, foarte folositori, de altfel, în anumite situaţii.

Din această nevoie a apărut e-moneda. Gândiţi-vă la ea ca fiind un portmoneu digital, care stochează o reprezentare digitală, fireşte, a anumitor sume de bani. Cum funcţionează? Nimic mai simplu: când ai nevoie să cumperi ceva, selectezi preţul, apeşi butonul SEND şi banii sunt trimişi către unitatea corespondentă deţinută de comerciant.

Acest device este prevăzut cu un display LCD de dimensiuni reduse, câteva butoane şi un transceiver pe infraroşu. Întreaga "maşinărie" funcţionează graţie unei baterii pe bază de litiu, evident, de mărimea unei monede.
sursa: realitatea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu