Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

luni, 31 ianuarie 2011

STIU EI CEVA!!!????

Jandarmeria vrea să achiziţioneze echipamente de reprimare a revoltelor. Lista achiziţiilor cuprinde, printre altele, căşti, puşti şi pistoale. Anunţul a fost postat pe SEAP.

Jandarmeria vrea să achiziţioneze echipamente de reprimare a revoltelor

Jandarmeria vrea să-şi cumpere echipament de reprimare a revoltelor, în valoare de 42 de milioane de lei. Militarii au nevoie de căşti de protecţie, grenade fumigene, lacrimogene, pistoale mitralieră, puşti, dar şi pulverizatoare.
Jandarmeria a publicat un anunţ de intenţie, pe site-ul electronic de licitaţii. Conform acestuia, militarii trebuie să se doteze cu peste 10.000 de căşti de protecţie, peste 700 de arme, câteva zeci de mii de lansatoare, dar şi grenade fumigene, lacrimogene şi peste 4,5 milioane de cartuşe.
Valoarea estimată a contractului, fără TVA, este de peste 42 de milioane de lei. Data prevăzută este 1 martie, iar plata se va face prin virament de la bugetul de stat, fără ca vreo parte din sumă să fie acoperită de fonduri comunitare.

Sa ne amintim:

Fratele I. l-a întrebat în anul 2007 pe Pustnicul Zosima:
– Părinte, ce o să fie în România în anul 2011?
O să fie mare măcel în oraşe. O să fie mai rău decăt ti-a spus părintele Pustnic Nazarie. Roagă-te să te păzească Dumnezeu, că este greu de scăpat de ce o să fie.Fratele I. a insistat să afle mai mult:
– Ce o să fie, revoltă, război sau cutremur?
Zosima i-a răspuns:
– O să trăieşti şi o să vezi. Să te rogi lui Dumnezeu neîncetat.

Sihastrul Zosima a spus să nu luăm documentele biometrice şi că este foarte bine că la mănăstirile de pe Muntele Rarău se slujeşte zilnic Sfânta Liturghie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu