Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

marți, 16 februarie 2010

Institutul Cantacuzino a rămas fără licenţă de producere a vaccinurilor

Prietenii stiu de ce...

Institutul Cantacuzino a rămas fără licenţă de producere a vaccinurilor
(preluare realitatea)

Singurul Institut din România care producea vaccinuri a rămas fără licenţă şi nu mai poate produce niciun fel de vaccin. Agenţia naţională a medicamentului a ridicat licenţa liniei de producere a vaccinurilor de la Institutul Cantacuzino din Capitală deoarece nu respectă standardele europene.

Institutul Cantacuzino nu mai are licenţă pentru a produce vaccinuri.
Licenţa a fost retrasă din 8 februarie şi din acel moment nu se mai poate produce nici un fel de vaccin, nici măcar pe cel împotriva virusului de gripă nouă. Institutul Cantacuzino mai producea şi vaccinul împotriva disteriei şi tetanosului.

La începutul lunii februarie, Agenţia Naţională a Medicamentului a ridicat licenţa vaccinului anti-TBC care se administrează nou-născuţilor din aceleaşi motive.

2 comentarii:

  1. A dat Dumnezeu şi am reuşit să scriu acel articol...

    RăspundețiȘtergere
  2. felicitari! l-am citit de cum a aparut. m-a lamurit in anumite aspecte. eu am avut niste discutii contradictorii cu alti fratii , pe alte bloguri. ei sustin ca adevarul se afla la stilisti, pt ca hotararea de a schimba calendarul ( in romania)a luat-o patriarhul mason miron cristea. marturisesc ca nu a reusit nimeni sa ma lamureasca si sa ma scoata din confuzia in care eram. articolul tau ma- lamurit in cateva aspecte. eu inclin sa cred ca asa cum suntem, asa e corect,a dica pe stil nou, dar, adevarul, doar Dumnezeu il stie. Doamne-ajuta!

    RăspundețiȘtergere