Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

vineri, 10 august 2012

SPUNETI NU CONCERTARII LA BUCURESTI A SATANISTEI LADY GAGA!

Doamne-ajuta!
Dragi cititori,
Am primit un mail de la un comentator foarte inimos, pe care-l stiu de pe blogul fratelui saccsiv.
El a venit cu ideea foarte buna de a ne ruga pe data de 16 august pentru cei rataciti , care vor participa la concertul satanistei lady gaga si pentru iertarea pacatelor, sa nu ne pedepseasca bunul Dumnezeu asa cum am merita pentru ca ingaduim desfasurarea acestui concert in Romania.

Despre blasfemii, sfantul Ioan Gura de Aur spunea:
" Aşadar, de vreme ce vorbim despre blasfemie, vreau să vă cer tuturor o favoare: să-i înţelepţiţi pe oamenii din cetatea voastră care hulesc! Să le limitaţi mânia, să le cuminţiţi cugetul, să vă îngrijiţi pentru mântuirea lor, să înceteze această mânie care este înlăuntrul lor. Să le puneţi strajă gurii, să le închideţi gurile ca pe nişte izvoare dătătoare de moarte, să le preschimbaţi în ceva contrar pornirii lor. Şi dacă trebuie să murim pentru acest lucru, vom primi un mare câştig. Deci, să nu rămânem nepăsători când vedem că este hulit Stăpânul nostru comun. Nepăsarea aceasta va aduce un mare rău în cetate, întrucât, crima hulei îi va împovăra pe toţi. Este o nedreptate publică. Şi nu spune acest cuvânt nepăsător: “Ce mă interesează pe mine? Eu n-am nicio legătură cu hula!”
http://www.calauzaortodoxa.ro/calauza/sfinti-parinti/sfantul-ioan-gura-de-aur-despre-blasfemie/

Va invit sa semnati cat mai multi petitia impotriva concertarii satanistei lady gaga la Bucuresti, sa transmiteti mesajul la cat mai multi si sa va rugati.
http://www.petitieonline.com/nu_venirii_lady_gaga_la_bucuresti

Iata si articolul primit de la demni:

http://demni.net/2012/08/07/indemn-la-rugaciune-catre-sfintii-martiri-brancoveni-in-ziua-praznuirii-lor-16-august-zi-de-post-nu-putem-admite-ca-numele-domnului-sa-fie-hulit-in-concerte-smintitoare/

Dumnezeu sa ne ierte si sa ne apere!
danutza








4 comentarii:

  1. nu,nu o vrem pe acesta "cantareata" in Romania crestina sa concerteze.Ar tebui sa ia masuri Patriarhia Romana,sa apere ortodoxia.eu nici nu i-as da bilet ptr Romania acestei persoane!sa concerteze la mama ei acasa,nu o vrem!!!suntem un popor cu frica de Dumnezeu.Ma rog sa-i dea Dumnezeu putere si discernamant d-lui BECALI sa boicoteze concertul acestei papusi satanice.

    RăspundețiȘtergere
  2. din pacate, patriarhia are alte prioritati decat apararea creditei. eu au nevoie de bani pt catedrala...
    e bine sa le scriem cat mai multi ca poate isi vor da seama care e dorinta poporului pe care ar trebui sa-l pastoreasca.

    RăspundețiȘtergere
  3. sunteti normali la cap? Care e problema cu Lady GAGA? Mergeti in munti frate!

    RăspundețiȘtergere