Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

joi, 10 februarie 2011

I-AUZI, DOM'LE, CE POVESTI MAI SPUN DEMNITARII AMERICANI.CULMEA E CA ADORM PE MULTI CU ELE

Ameninţarea teroristă asupra SUA este „la cel mai înalt nivel” de la atacurile de la 11 septembrie 2001

Avertizarea a fost enunţată de Janet Napolitano, secretarul SUA pentru Securitatea Internă, în timpul unei audieri în Congres
"Nu putem garanta că nu va mai exista un atac terorist şi nu putem sigila ţara sub un glob de sticlă", a declarat, în cadrul unei audieri în Congres, secretarul pentru Securitate Internă a SUA, Janet Napolitano. Mai mult, ea a avertizat că ameninţarile teroriste la adresa Americii se află "la cel mai înalt nivel" de la atacurile de la 11 septembrie 2001 şi că una dintre acestea o reprezintă "radicalizarea internă".
Nici nu s-au împlinit zece ani de la atacurile din septembrie 2001, dar, în loc de a se diminua, "ameninţarea teroristă la adresa ţării noastre a evoluat semnificativ", a spus Napolitano, potrivit BBC News.

Autorităţile americane trebuie să vegheze asupra unor terorişti pregătiţi pe teritoriul SUA, sub inspiraţia al-Qaida, dar nu "importaţi" în America de această organizaţie, avertizează cea care conduce Departamentul Securităţii Interne (DHS). Insituţia-mamut grupează zeci de agenţii federale, fiind creată în urma atacurilor din 2001.
Doar în ultimul an au fost inculpaţi 60 de cetăţeni americani pentru activităţi teroriste. La lista "celor mai căutaţi terorişti" s-a adăugat clericul musulman Anwar al-Awlaki, născut în SUA. Al-Awlaki este bănuit a se ascunde în sudul Yemenului, unde îi inspiră pe alţi să comită acte teroriste prin predicile sale postate online.
Chiar dacă nu poate oferi "garanţii" că SUA nu vor mai fi lovite de terorişti, Napolitano a promis să continue eforturile de reducere a cestei ameninţări. În primul rând, se vor extinde centrele care să faciliteze schimbul de informaţii anti-teroriste între agenţiile federale şi locale. Pe de altă parte, secretarul DHS doreşte o campanie de "creştere a vigilenţei publice", sub sloganul (folosit şi în Marea Britanie): "Dacă vezi ceva, spune ceva!". (NR!!!!!)

2 comentarii:

  1. ei sunt teroristii mascascati cu blana de oita!

    RăspundețiȘtergere
  2. corect. si persista in minciuna pentru ca tatal lor este tatal minciunii. ne cred ignoranti sau nepasatori si ne toarna orice minciiuna. ar fi cazul sa ne le mai inghitim!

    RăspundețiȘtergere