Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 15 iunie 2011

“Are sens vaccinarea?”

Al 5-lea Simpozion despre vaccinuri din 16 iulie 2009 - Stuttgart/Germania

(fragmente traduse din Simpozion)

(Sursa: http://embedr.com/playlist/5-6-stuttgarter-impfsymposium)

La acest simpozion au ţinut prelegeri 4 medici, 2 jurnalişti, un învăţător ş.a.

1.)Dr.med. Klaus Hartmann:” Efectele secundare ale compuşilori din vaccinuri” şi “Siguranţa vaccinurilor?”

2.)Dr.med. Georg Kneissl: ”Hexavaccinul şi efectele lui secundare”

3.)Friedrich Klammrodt – învăţător şi organizator al Simpozionului: “Sindromul ADHD (Deficit de Atenţie/Tulburare Hiperkinetică.) – efect secundar al vaccinurilor?”

4.)Jurnalist Hans Tolzin: “Gripa porcină şi pandemia artificială”

5.)Dr. Jenö Ebert: “ Un Premiu Nobel controversat”

6.)Jurnalist Bert Ehgartner: ”Căpuşa vânează oameni?”

7.)Dr. Michaela Glöckler: “Să nu ne temem de bolile copilăriei”

1.) Dr. Med. Klaus Hartmann

a.) “Efectele secundare ale compuşilor din vaccin”

Dr. med.Klaus Hartmann a lucrat timp de 10 ani la Institutul Paul-Ehrlich din Germania. La numeroasele conferinţe unde a fost invitat, ne relatează despre experienţa lui în domeniul vaccinurilor, punând accent mai ales pe efectele secundare ale componenţilor din vaccinuri.

Ideile principale din conferinţă despre aceste efecte secundare:

Efectul mercurului (din diverse surse precum: amalgamul din plombe, Thiomersal, etc.) asupra dezvoltării sistemului nervos a fost studiat pentru prima dată de către o Universitate de Medicină din Calgary - California, studiul fiind finanţat doar de către Facultate, fiind deci un studiu privat, fară contribuţia unor instituţii de interes precum companii farmaceutice, industria chimică, etc. (vezi pe youtube studiul video: http://embedr.com/playlist/5-6-stuttgarter-impfsymposium). Acest studiu realizat în anul 2001 a fost publicat în Jurnalul Medical local şi a trezit interesul multor oameni de ştiinţă.

Se arată în studiu cum în mod normal în primul an de viaţă al copilului se dezvoltă neuronii şi axionii (celulele nervoase şi prelungirile lor) precum şi sinapsele neuronale (conexiunile dintre neuroni), prin stimularea acestui proces de însăşi celulele nervoase. În momentul în care se introduce o cantitate de mercur (mult mai mică decât cea conţinută în vaccinuri!), se observă cum aceste conexiuni nu mai înaintează ci dimpotrivă, se rup, fiind un proces definitiv! Ca urmare nu se mai dezvoltă un număr mare de conexiuni nervoase care nu pot avea decât un efect dezastruos asupra dezvoltării sistemului nervos la copil. Din păcate nu avem studii care să arate dezvoltarea nervoasă după mai mult timp. S-a observat că Thiomersalul se descompune în componentele lui (mercur + GTP) la nivelul creierului, unde mercurul fiind eliberat, acţionează în acelaş mod descris anterior asupra celulelor nervoase.

Pentru ca vaccinul să-şi facă efectul propus, este nevoie de inducerea unei “infecţii” de către virusul conţinut în vaccin. Dacă virusul folosit este “viu”, se va realiza aşa zisa “infecţie originală” iar dacă virusul este mort sau este vorba de toxine (spre exemplu cea tetanică), este nevoie de un al treilea component “secret şi murdar” numit adjuvant care va induce o infecţie “artificială”. În cazul vaccinului antitetanos, adjuvantul este un compus al aluminiului (hidroxid de aluminiu) care este considerat un adjuvant necesar, fără de care nu are loc o reacţie imunologică!

Observaţie: Dr. med. Klaus Hartmann atribuie Aluminiului rolul de “adjuvant” pentru vaccin fără de care nu are loc stimularea imunităţii, spre deosebire de cei care promovează vaccinurile şi care îl consideră a fi conservant, ba chiar exclud faptul că acesta ar avea efecte toxice asupra sistemului nervos.

Indiferent de virusul din vaccin (viu sau atenuat/mort), va fi indusă infecţia în organism iar celelalte substanţe din vaccin (aluminiu spre exemplu) vor distruge neuronii şi conexiunile lor. Aşa s-a realizat spre exemplu ”Sindromul războiului din Golf”, când s-a constatat cu mirare că de fapt de acest sindrom sufereau nu doar soldaţii plecaţi în Irak, ci şi soldaţii care erau pregătiţi în America dar care nu plecaseră la război! La toţi aceştia se făcuseră mai multe vaccinuri pentru prevenirea unor infecţii specifice din Golf, inclusiv cel antitetanos. Toate vaccinurile conţineau aluminiu. Conţinutul cel mai mare în aluminiu l-a avut vaccinul împotriva “Antraxului“ administrat soldaţilor.

Se ştie că vaccinul fără conservanţi şi adjuvanţi nu are nici un efect asupra sistemului imun! De aceea este nevoie de aceste substanţe pentru a crea o stare de imunitate faţă de o infecţie.

b.) “Siguranţa vaccinurilor?”

Dr. med. Klaus Hartmann ne vorbeşte din experienţa trăită la Institutul Paul Ehrlich (IPE) din Germania despre cât de “sigure” sunt vaccinurile.

Acest medic ne relatează că de câte ori se întâmplă să fie contestate efectele secundare grave după vaccinuri, explicaţia dată este întotdeauna aceeaşi: ”Este pură coincidenţă, nu există nici o legătură cu vaccinul!”. Este tot o coincidenţă faptul că la conducerea cunoscutei organizaţii medicale EMEA (Agenţia Europeană pentru Medicamente) nu este altul decât D-ul Gűnter Verheugen? Știm despre acest om că nu are nici o legătură cu lumea medicală şi studiul vaccinurilor, dar are funcţii înalte, de Comisar European pentru Industrie şi Întreprinderi şi de Vicepreşedinte al Comisiei Uniunii Europene, făcând legătura între utilizarea vaccinurilor şi Mafia Industriei Chimice! EMEA este cea care “face legea” pentru Uniunea Europeană, de ea depinzând dacă un vaccin este acreditat sau nu. Trebuie remarcat faptul că “nimeni de la Institutul Paul-Ehrlich nu se poate opune folosirii unui vaccin!”. Orice cerere făcută către EMEA este întotdeauna respinsă! EMEA este cea care pregăteşte “terenul favorabil” pentru Producătorul vaccinurilor. Acesta este singurul mecanism după care funcţionează EMEA. Deseori cei angajaţi la IPE ne miram că un vaccin sau medicament cu o gamă largă de efecte secundare periculoase putea fi pus pe piaţă, dar acest lucru se întâmpla întotdeauna fără ca cineva să se mai enerveze sau să comenteze. Recent a apărut un articol despre “siguranţa vaccinurilor” în Germania, scris de către un membru al Institutului Paul-Ehrlich precum şi de Dr. Burkhard Schneeweiss (lucrează la Firma Glaxo-Smith-Kline!) care scriu doar despre siguranţa vaccinurilor, fără să dea nici un fel de alte explicaţii (recunoaşterea efectelor secundare, trierea lor, căutarea cauzelor şi eliminarea lor, etc.) folosindu-se de lipsa de cunoaştere şi experienţă a celor din alte domenii.

2.)Dr.med. Georg Kneissl: ”Ce trebuie să fac pentru sănătatea copiilor mei ?”

Acest medic deţine un cabinet în Műnchen unde, împreună cu soţia sa, folosindu-se de tratamente naturiste, tratează pacienţii care s-au îmbolnăvit din cauza vaccinurilor. La cabinetul lor se prezintă pacienţi din Germania şi din alte ţări din Europa, care suferă de boli grave datorate vaccinurilor dar care nu au putut fi vindecaţi cu medicamente (de Medicina alopată). El descrie câteva dintre cazurile grave la copii pe care le-a tratat dar a iniţiat la cabinet şi programe de prevenire ale acestor boli.

Neurodermita este una din bolile grave datorată vaccinurilor. Este vorba de leziuni foarte grave ale pielii la copii (vezi imagini pe youtube). Am observat că această leziune apare în special după Hexavaccinul administrat copiilor. Unul dintre primele cazuri care s-a prezentat la mine la cabinet a fost un băiat de 3-4 ani la care boala a debutat la vârsta de 2-3 luni. Faţa îi era plină de răni dar era şi extrem de agitat, deoarece suferea şi de sindromul ADHD (Deficit de Atenţie/Tulburare Hiperkinetică) fiind nevoie de 3 adulţi ca să poate fi ţinut sub control. Multe asemenea cazuri grave s-au prezentat la mine la cabinet la care a eşuat orice tratament medical făcut în diferite Instituţii Medicale din ţară şi străinătate. Am iniţiat la toţi aceşti copii un tratament naturist.

Psoriazisul este o altă consecinţă a vaccinurilor. Am observat forme foarte extinse şi foarte grave la copii. Se ştie că această afecţiune este cronică şi nu există un tratament alopat eficace.

Contracţii musculare necontrolabile (asemănătoare cu cele din tetanos), este o altă afecţiune gravă care apare după Hexavaccin. La o fetiţă din Viena aceste contracţii au apărut după a doua doză de Hexavaccin la vârsta de 6 luni. Avea peste 50 contracţii /zi, un retard motor şi psihic grav, nu se putea comunica deloc cu ea. După tratament au dispărut în timp aceste contracţii iar fetiţa care are acum 8 sau 9 ani poate să şadă în fund şi chiar merge susţinută dar nu există nici o şansă de comunicare cu ea.

3.)Friedrich Klammrodt: învăţător

“Sindromul ADHD (Deficit de Atenţie/Tulburare Hiperkinetică) – efect secundar al vaccinurilor?”

Acest învăţător este tată a 3 copii care suferă de acest sindrom şi, în încercarea de a-şi trata copiii, a observat că există o legătură între vaccinuri şi apariţia acestei boli. El este şi organizatorul simpozionului din Stuttgart.

Acest sindrom nu era cunoscut în trecut, când încă nu existau vaccinuri şi nici în anii 1972-76 când existau un număr de doar 5 vaccinuri în total, necombinate între ele. Acest sindrom a apărut recent, după introducerea unui număr mare de vaccinuri obligatorii (combinate mai ales) la sugari şi copil. Să vedem pe scurt istoria vaccinurilor:

- în anul 1972 existau 5 vaccinuri obligatorii la sugari! Toate vaccinurile erau administrate separat. Tot în acest an ia fiinţă organizaţia natională STIKO în Germania (Comisia permanentă pentru vaccinuri).

- în anul 1975 încă nu a apărut sindromul ADHD!

- în 1976 creşte numărul vaccinurilor deja la 12 şi este pentru prima dată când se administrează simultan 2 vaccinuri !

- în continuare a crescut numărul vaccinurilor la 14, apoi la 32 !

- în 1995 se foloseşe trivaccinul (3 vaccinuri combinate), apoi tetravaccinul (4 vaccinuri combinate !).

- în 2006 s-a ajuns la 40 de vaccinuri la un singur copil, dozele fiind administrate între 1-6 ani! În 2006 se introduce pentru prima dată hexavaccinul la sugar (6 vaccinuri simultan!). Din acest an, frecvenţa sindromului ADHD creşte foarte mult.

4.)Hans Tolzin – jurnalist german “Gripa porcină şi pandemia artificială”

Hans Tolzin este un jurnalist cunoscut din Germania, redactează revista “Impfreport” (Informaţii despre vaccinuri) şi participă la numeroase conferinţe despre vaccinuri.

De data aceasta doresc să fac o paralelă între cele 3 gripe “pandemice”: gripa porcină actuală, gripa porcină din 1976 şi gripa spaniolă din 1917. Toate cele 3 gripe au un lucru comun: au apărut iniţial la soldaţi, deci bărbaţi tineri şi sănătoşi, spre mirarea oamenilor de ştiinţă, după care s-a extins şi la restul populatiei. Gripa “porcină” actuală ar trebui definită ca fiind “gripa mexicană”, fiind locul unde a “apărut” aşa zisa “pandemie”. Această gripă era deja cunoscută din anul 1976, când, datorită unui singur deces al unui soldat (care a murit mai probabil datorită suprasolicitărilor decât a gripei), au fost vaccinaţi 40 de milioane de oameni! D-na Eleanora I. Mc Bean care a fost de faţă, ne relatează în multele ei scrieri că au paralizat 500 de soldaţi şi 30 au decedat în urma 4

vaccinurilor împotriva gripei porcine. Toţi aceşti soldaţi au fost vaccinaţi împoriva gripei cu scurt timp înainte!

Se ştie că există laboratoare speciale ale Armatei unde sunt “cultivaţi” astfel de virusuri “pandemice”.

Organizaţia WHO (World Health Organization) este implicată în “crearea” actualei “pandemii artificiale de gripă porcină”. WHO este o organizaţie subordonată CDC (Centrul de Control al Bolilor din SUA). CDC poate oricând şi oriunde declara o stare de pandemie!

5.) Dr. Jenö Ebert: “Un premiu Nobel controversat!”

Dr.Jenö Ebert este medic internist şi dezvăluie câteva date interesante legate de premiul Nobel acordat medicului german Harald zur Hausen (pentru decoperirea virusului HPV) şi despre o posibilă corupţie legată de decernarea acestui premiu.

Firma Astra-Zeneca are un contract “secret” cu “Comsia pentru premiile Nobel”. Această firmă este de fapt sponsorul principal pentru premiile Nobel. Firma a căştigat peste 200 de milioane de Euro în anul 2007 din afacerea cu vaccinul destinat infecţiei cu HPV ! Cum? Bo Angelin este la conducerea firmei Astra-Zeneca şi este totodată membru al Comisiei Pentru Premiile Nobel, iar B. Friedholm – preşedintele Comisiei - a înaintat 2 mari contracte către Astra-Zeneca în 2006. Secretarul Comisiei – prof. Hans Jörwall-, a fost singurul care a recunoscut că are “dubii serioase” în ceea ce priveşte “legalitatea” acestui premiu dat pentru descoperirea virusului HPV, afirmând că poate fi vorba de un interes economic...

Dintre cei care şi-au dat seama de corupţia existentă, a fost şi D-na Christa van der Knast – Procuror general la Departamentul de Stat Anticorupţie din Suedia -, care a înaintat o plângere privind posibila corupţie legată de premiul Nobel dat prof. Harald zur Hausen. Știrea a apărut în data de 10.12.2008 şi la TAZ (www.taz.de).

Ce ne relatează Dr. Jenö Ebert despre reacţiile secundare ale vaccinurilor îndreptate împotriva HPV?

Un studiu din SUA efectuat de către VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) în legătură cu efectele secundare ale vaccinului creat împotriva HPV arată că în perioada iulie 2006 - aprilie 2009, pe un lot de 13.422 de copii vacccinaţi împotriva HPV, în 15% din cazuri au fost reacţii secundare grave, respctiv: tulburări grave de vedere, paralizii si sindromul Guillain-Barré. De asemenea statisticile arată că bolile autoimune apar de 3 ori mai frecvente (în comparaţie cu cei nevaccinaţi), iar din 42 de gravide vaccinate din greşeală (!) au avortat 18! Tot acest studiu VAERS arată că au avut loc decese care s-au datorat acestui vaccin:22 decese în 2007, 16 în 2008 şi 3 în 2009! Multe decese au avut loc şi din cauza altor vaccinuri!

6.) Bert Ehgartner – jurnalist austriac: ”Căpuşa vânează oameni...”

S-a creat în mod voit o stare de panică legată de o infecţie la om produsă de căpuşă. Este vorba de Borelioză, numită şi boala lui Lyme sau febra recurentă Lyme. Datorită unor publicităţi excesive, parcă scoase din filmele lui Hitchcock, oamenii se simt “ameninţaţi” de bietul animal numit căpuşă care a devenit peste noapte “un monstru”. Oamenii se tem să mai păşească pe un cămp sau să se plimbe cu copiii lor prin parcuri de teama unei întâlniri cu acest monstru. Singurul scop al acestui teatru este vaccinul! Vaccinul a fost produs pentru prima dată în Austria de către Prof. Dr. Kunz. Dar în curând au început sa apară efecte secundare la acest vaccin. Atunci firma austriacă, care monopoliza pe vremea aceea piaţa cu un singur vaccin existent împotriva infecţiei dată de căpuşă, a fost cumpărată de către firma Baxter care a creat o filială la Heidelberg în Germania. În felul acesta utilizarea vaccinului s-a extins şi în Germania. Din nefericire, efectele secundare ale vaccinului nu sunt recunoscute nici de către STIKO (Comisia pentru vaccinuri) din Germania.

7.) Dr. Michaela Glöckler din Elveţia: “Să nu ne temem de bolile copilăriei!”

Dr. M.Glöckler este medic pediatru şi Coordonatorul Secţiei Medicale Goetheanum din Elveţia.

Știm cu toţii că, indiferent de metodele folosite, contagiozitatea în cazul gripei nu poate fi niciodată controlată, de către nici un vaccin, mai ales în condiţiile zilelor noastre cănd se circulă prin lume în doar câteva ore de la un capăt la altul.

Dar oare nu este o stare de normalitate când în cazul unei epidemii de gripă, se îmbolnăveşte doar 5-10% din populaţie iar un procent de 90-95% rămâne sănătoasă? Aceasta arată că de fapt se crează o imunitate naturală la infecţie iar orice epidemie are la un moment dat un declin şi dispare. Este un lucru normal şi natural.

Traducere: dr. Christa Todea-Gross,

Un comentariu:

  1. Lumea medicala ( careia ii apartin ) este scindata in cel putin doua tabere pe criteriul aderentei sau nonaderentei la teoriile acestea antivaccinuri care au generat o psihoza in randul parintilor .Poate asta se si vrea : sa se sperie populatia, care oricum este bombardata de zece ori pe zi cu tot felul de stiri bau-bau pe toate temele. Sa nu-si mai vaccineze copiii, iar peste cativa ani sa ne trezim cu niste virusi foarte vioi, scapati ,,accidental" de nu se stie unde, si atunci sa te tii decese in masa, la populatia neimunizata. Selectia va fi cu adevarat naturala,adica va scapa cine are din constructie un sistem imun foarte performant, ca de sobolan ! Este deja de notorietate publica intentia de reducere a populatiei globului, pe motiv ca Pamantul nu ne mai poate hrani pe totii. Dilema este : noi ce sa facem ? Sa asteptam pasivi sa vedem daca nepoteii nostri nevaccinati vor scapa sau vor muri in confruntarea cu virusii ? sau sa-i vaccinam si sa riscam sa ne confruntam cu unele dintre reactiile adverse posibile ale vaccinurilor ? Sa fim seriosi: reactiile adverse din experienta mea de peste 30 de ani in munca medicala, sunt mult mai rare decat consecintele redutabile ale imbolnavirii de difterie, tetanos, rujeola

    RăspundețiȘtergere