Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

marți, 14 iunie 2011

VACCINURILE SI AUTISMUL

Vaccinurile la copii cresc frecventa autismului


Paul Joseph Watson. PrisonPlanet.com,
Autism Explodes As Childhood Vaccines Increase

http://www.infowars.com/autism-explodes-as-childhood-vaccines-increase/

Cazurile de austism la copii s-au dublat din 2003 arata un studiu guvernamental, subliniind inca o data legatura directa dintre continutul in mercur si tulburarile cerebrale. In acest timp milioane de parinti isi dau acordul in vederea injectarii copiilor lor cu vaccinul anti-gripa porcina care contine timerosal.

US News & World Report arata ca "in timp ce cercetarile in general sugereaza ca unul din 150 copii americani sufera de autism, un nou studiu guvernamental estimeaza ca de fapt un copil din 91 ar avea autism."

"Studiul publicat in fascicula din octombrie a revistei Pediatria estimeaza ca 110 din 10000 copii americani va fi diagnosticat la un moment dat cu o forma de autism. Asta inseamna ca 673000 de copii au deja autism."

Afirmatiile facute de CDC (Centrul pentru Controlul Imbolnavirilor) si Institutul de Medicina (afirmatii facute pe baza unui studiu menit sa musamalizeze dovezile deja existente) cum ca timerosalul, un adjuvant pe baza de mercur, nu cauzeaza autism au fost respinse cu hotarire de medici si oameni de stiinta de prestigiu.

Epidemiologistul Tom Verstraeten si dr. Richard Johnston (imunolog si pediatru la Universitatea Colorado) au concluzionat ca timerosalul este de fapt responsabil pentru cresterea numarului cazurilor de autism dar afirmatiile lor au fost respinse de CDC.

Cazurile de autism in SUA au crescut de peste 2700 ori din 1991, anul in care numarul vaccinurilor la copii s-a dublat. De atunci numarul imunizarilor nu face decit sa creasca. Numai unul in 2500 de copii aveau autism inainte de 1991 iar acuma unul in 91 copii au aceasta boala, in timp ce acum 6 ani era un copil in 150 cu probleme de autism.

Un articol de dr. Mark Geier aparut in Jurnalul medicilor si chirurgilor americani a aratat ca cercetarea IOM (??) este eronata deoarece se bazeaza pe un studiu danez al lui Anders Peter Hviid care nu ia in calcul faptul ca in SUA copii sunt injectati cu vaccinuri continind o doza mult mai mare de mercur decit in Danemarca.

"La un continut ridicat de timerosal este clar ca exista o relatie de cauzalitate (intre continutul de mercur si numarul cazurilor de autism) iar noi (in SUA) avem vaccinuri cu continut ridicat in mercur. Studiile respective (bazate pe cele daneze) nu sunt relevante, nu zic ca sunt gresite dar li se pot aduce multe critici. Pur si simplu nu sunt relevante pentru situatia din SUA" declara Geier. Studiul lui Geier arata ca utilizarea veccinurilor cu timerosal duce la cresterea frecventei tulburarilor neurologice la copii.

Dr. Rashid Buttar care a pus la punct un nou tratament al copiilor autisti bazat pe indepartarea mercurului din organismul acestora afirma ca, concluziile Institutului de Medicina cum ca autismul nu are a face cu prezenat mercurului in vaccinuri demonstreaza "absenta dorintei de a descoperi adevarul stiintific la nivelurile cele mai inalte."

"Cind 31 de copii cu autism si-au revenit printr-un tratament transdermal care implica detoxifierea organismului de metale grele, inseamna ca autismul e probabil provocat de metale grele" arata dr. Bob Nash presedinte al ABCMT (Comitetul American de Toxicologie Clinica a Metalelor Grele) in legatura cu tratamentul dr. Buttar.

"In 1977, un studiu rusesc a aratat ca adultii expusi la etil de mercur (mercurul din timeorsal) sufereau de leziuni la nivelul creierului multi ani mai tirziu. Studii despre intoxicatiile cu timerosal arata ca acesta duce la necroza tubulara, injurii la nivelul sistemului nervos (...), coma si moarte. Pe baza acestor studii Rusia a exclus timerosalul din vaccinurile pentru copii in 1980. Danemarca, Austria, Japonia, UK, Tarile Scandinave au interzis acest conservant" scrie Dawn Prate.

Mercurul este clasificat de catre Departamentul Apararii ca si material periculos care poate cauza moartea daca e inghitit, inhalat sau absorbit prin piele iar emisiile de mercur industriale sunt acum limitate prin lege deoarece "cauzeaza leziuni la nivelul creierului si sistemului nervos, sunt deosebit de periculoase pentru fetusi si copii mici". Cu toate astea CDC crede ca e in regula sa injectezi mercur copiilor!

Cu toate ca timerosalul si mercurul cauzeaza ingrijorare celor in drept, timerosalul este inclus ca adjuvant in vaccinul anti-gripa porcina care e pe cale de a fi administrat in saptaminile viitoare.

"O parte din vaccin va fi depozitat in fiole continind timerosal, un aditiv antibacterian care contine mercur" raporta Washington Post intr-un articol in care se discuta care vor fi categoriile de populatie care vor primi mai inti vaccinul.

Intr-adevar, vaccinul impotriva gripei porcine contine de aprox. 25000 ori mai mult mercur fata de considerata nedaunatoare! Cam 12000 copii americani au fost folositi ca si cobai pentru testarea noului vaccin care contine si squalena (un alt ingredient periculos) care a cauzat sidromul razboiului din golf si numeroase alte disabilitati.

Squalena "a contribuit la o cascada de reactii numite sindromul razboiului din golf. Soldatii au dobindit artrita, (...), iritatii ale pielii, iritatii determinate de sensibilitatea la lumina, oboseala cronica, dureri de cap, pierderea parului, leziuni ale pielii (care nu se mai vindeca), ulcere, ameteli, slabiciune, pierderi de memorie, tulburari emotionale, spasme, probleme neuropsihice, tulburari tiroidiene, anemie, (...), lupus, scleroza multipla, (..), diaree cronica, transpiratii nocturne si febra de grad redus" arata dr. Viera Scheibner.

Companiile farmaceutice nu vor fi trase la raspundere pentru eventualele leziuni cauzate de programul de vaccinare in masa deoarece guve

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu