Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

luni, 13 iunie 2011

OARE CU CE ORDINE O FI VENIT PAPANDREOU DE LA INTALNIREA BILDERBERG?

Peste 15.000 de greci au manifestat împotriva noilor măsuri de austeritate la Atena


Mii de greci au manifestat pentru a treia duminică la rând în faţa Parlamentului din Atena, împotriva noului plan de austeritate pregătit de Guvern şi pentru a susţine un apel la grevă generală lansat pentru miercuri

Mii de greci au manifestat pentru a treia duminică la rând în faţa Parlamentului din Atena, împotriva noului plan de austeritate pregătit de Guvern şi pentru a susţine un apel la grevă generală lansat pentru miercuri, relatează AFP.

Cel puţin 15.000 de persoane, potrivit poliţiei, s-au adunat în piaţa Syntagma, cea mai mare din capitală. Din cauza unui sfârşit de săptămână prelungit în Grecia, prezenţa a fost cu mult mai redusă în raport cu cei 100.000 de manifestanţi prezenţi duminica trecută.

Participanţii şi-au anunţat intenţia de a forma un lanţ uman în jurul Parlamentului miercuri, ziua grevei generale, când încep dezbaterile parlamentare privind planul de austeritate prezentat de Guvern.

Premierul Georges Papandreou şi partidul său nu beneficiază decât de încrederea unui sfert din populaţie, potrivit unui sondaj publicat duminică.

Doar 26 la sută din persoanele chestionate mai au încredere în Papandreou, potrivit anchetei Public Issue publicate de cotidianul Kathimerini. Acelaşi sondaj îl credita în urmă cu o lună cu 34 de procente.

Guvernul vrea ca Parlamentul să aprobe o nouă serie de măsuri de austeritate menite să ducă la economisrirea a 28 de miliarde de euro până în 2015.
Mii de persoane manifestează de o lună împotriva acestor noi măsuri, considerate că sunte impuse din străinătate pentru a răspunde unei crize provocate de anii de haos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu