Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

luni, 6 septembrie 2010

Marii dictatori ai omenirii au origine evreiasca

Marii dictatori ai omenirii au origine evreiasca

Testele ADN despre originea lui Hitler facute pe 38 de rude ale lui Adolf Hitler ar confirma faptul ca fostul dictator german raspunzator pentru moartea a milioane de evrei ar fi avut la randul lui o radacina evreiasca, anunta agentia israeliana de stiri JTA (Jewish Telegraph Agency). Ca si o subgrupa africana. Cercetarile sunt facute de junalistul belgian Jean-Paul Mulders si de istoricul Marc Vermeeren. Unii sunt de parere ca, tatal lui Hitler, Alois, ar fi fost fiul nelegitim al unui evreu.
Interesant este faptul ca dupa succesul avut cu cercetarile asupra radacinilor lui Adolf Hitler, cei doi cercetatori belgeni ar dori sa repete experimentul si pentru Iosif Visarionovici Stalin. Mulders spera ca si despre Stalin sa reiasa ceea ce se spunea de multa vreme, anume ca si acesta ar fi avut origini evreiesti. Mulders si Vermeeren au dezvoltat o teorie conform careia marii conducatori ai lumii, cei ce au dezvoltat imperii prin acaparare, ori prin mijloace economice, ar fi la origine evrei. Teoria celor doi este de natura sa scandalizeze comunitatile evreiesti, care au luat atitudine, declarand ca nu este o dovada clara ca Hitler ar fi fost evreu, asa cum nu se stie sigur despre apartenenta lui Stalin.
Stalin pe numele său adevărat David Visarion Djugaşvili, căruia i se mai spunea şi Koşba, si-a ascuns originea evreiasca. Motiv pentru care si-a si schimbat numele. Djugaşvili înseamnă în georgiană «fiu de evreu». Pentru evreu se spune literar «uria», dar există de asemenea şi cuvântul «djuga», sinonim cu «uria», care indică originea evreilor caucazieni, veniţi aici dintr-o colonie portugheză. Cealaltă parte a numelui lui Stalin, «şvili», înseamnă în georgiană «fiu». Numele de Koşba sau Koba, sub care era cunoscut Stalin ca revoluţionar în Caucaz, nu era decât numele legendarului evreu Bar-Koşba, care în [anul] 165 d.C. a condus o răscoală a evreilor împotriva romanilor, în timpul domniei lui Hadrian. în această răscoală Bar-Koşba a fost numit de către marii rabini «Mesia», dar răscoala s-a terminat rău pentru evreime, care a fost împrăştiată de romani în diferite provincii ale Imperiului. Pentru că adevăratul său nume îi trăda originea evreiască si-a schimbat numele in mult mai rusescul Iosif Visarionovici Stalin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu