Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

duminică, 19 septembrie 2010

Părintele Paisie Aghioritul despre U.E., despre pecetluire si buletinele electronice!

"Chiar şi atunci când primeşte buletinul electronic, tot se leapădă de Hristos".
Părintele Paisie Aghioritul despre U.E., despre pecetluire si buletinele electronice!

Fragmente înregistrate dintr-o convorbire cu Părintele Paisie

Părintele Paisie: Noi oamenii dăm examene în aceşti ani grei, ca să se vadă ce face fiecare. Dar văd multă nepăsare. Nu vor să audă că se va face a Doua Venire, ca să nu se mâhmească şi să poată petrece… Ai înţeles ce se întâmplă ? Acesta este motivul… Să nu audă ceva…

Mai demult, când auzeau, de pildă: ”Va trece o cometă”, îndată oamenii se cutremurau şi-şi spuneau: „Se poate să murim. Aşadar să ne pregătim, să ne spovedim, să facem vreo faptă bună”. Şi începeau să facă ceva, se pregăteau… S-au când auzeau: „Va fi război”, se pregăteau…

Acum să nu audă de a Doua Venire, să nu audă că va veni cândva antihrist…De ce ? Ca să petreacă. Ai înţeles ce se întâmplă ? Nu suportă pentru că le strică dispoziţia… Evenimentele care se petrec, oamenii nu le pun în valoare pentru mântuirea lor…

Întrebare: Gheronda, această schimbare ce se face acolo în Europa, cum o vedeţi ?

Părintele Paisie: Ascultă… Această Uniune Europeană este… În spatele ei se ascunde dictatura acestora… a sioniştilor! Ai înţeles ce se întâmplă ? Dar Dumnezeu îl va transforma în bine (răul pe care plănuiesc să-l facă). Adică se vor dezmembra şi aceştia. Şi comuniştii (se referea la Uniunea Sovietică) câţi ani au fost la putere? S-au pregătit şaptezeci şi cinci de ani, dar nu au rămas la putere nici măcar şaptezeci – şaptezeci şi doi de ani… Sioniştii, ştiţi de câţi ani de pregătesc? De două sute cinzeci ani! Însă aceştia nici măcar şapte ani nu vor stăpâni…

Întrebare: Nouă, grecilor ortodocşi, ne este de folos să intrăm în Comunitatea Europeană, căci urmează ca şi Cipru să intre în ea?

Părintele Paisie: Cine ne va asculta pe mine sau pe tine? Chiar dacă îţi convine sau nu, cine te va asculta?

Întrebare: Dacă noi vom rămâne credincioşi tradiţiilor noastre se poate ca aceştia să se folosească duhovniceşte?

Părintele Paisie: Ascultă! Ştii ce se întâmplă? Răul este următorul: Aceştia nu te vor lăsa liber (ca să faci ce vrei tu), ci vor strânge „menghina”.

Îţi vor spune: „Crede orice vrei”, dar te vor pune în „coşul” lor şi te vor duce acolo unde vor ei. Aşadar, tu intră în „coşul” lor şi crede orice vrei. Eu te duc acolo unde vreau, iar tu crede ce vrei. Da, da! Mai târziu vor strânge „menghina”. Acest sistem este satanic. În spatele lui se ascunde dictatura sioniştilor. Aceştia de ani de zile se pregătesc să conducă lumea. Prin masonerie se fac toate acestea…

Bine! Până acum să presupunem… (că oamenii au fost oarecum îndreptăţiţi să nu ştie, deoarece sioniştii lucrau pe ascuns). Acum însă, cu răspândirea vădită a lui 666 şi cu toate cele care se fac făţiş, nu îşi fac puţin probleme de conştiinţă?…Deoarece, vezi acestea, (se referea la codul barat) şi cei trei de şase pe care îl au, nu sunt, aşa cum pretextează ei, ceva care îi ajută la computer. Mai spun că cifra şase ar deveni şi nouă. Dar japonezii au găsit un cod care are un randament de cinci ori mai mare la computer… Cu toate acestea se prefac că asta nu i-ar ajuta. Însă, un om credincios, având în vedere situaţia generală, ar trebui să înţeleagă ce se întâmplă cu cei trei de şase, chiar dacă Sfântul Evanghelist Ioan nu ar fi descris că sunt ai lui antihrist.

Aceştia (adică sioniştii) acum vor să aibă economia în mâna lor! Prin îndosariere – la Bruxelles au această „fiară”, pe care şi ei înşişi o numesc „fiară” şi cu care pot să îndosarieze şase miliarde de oameni. Cât are lumea astăzi? Patru – cinci. Aşadar au şi loc liber. Ne vor avea pe toţi în evidenţa lor – vor avea şi toată economia în mâna lor –, iar prin pecetea pe care încet, încet o vor pune, ne vor urmări. Ei pot urmării prin satelit până şi peştii de treizeci de centimetri în care ocean se duc. Auzi? Peşti de treizeci de centimetri!… Prin urmare, vor putea urmări fiecare om, şi unde se află şi toate tranzacţiile lui… O astfel de dictatură pe care vor să o instaureze, numai diavolul putea să o gândească. Ai înţeles ce se întâmplă? În cele din urmă însă antihrist va lua o palmă puternică (de la Hristos) şi va fi distrus. Numai trei ani şi jumătate va fi greu. (Primii) trei ani şi jumătate (ai stăpânirii lui) vor fi uşori. (În cele din urmă după şapte ani) va fi zdrobit!…

Uite, acum în America, mulţi câini sunt pecetluiţi şi urmăriţi. Cei care sunt pecetluiţi au emiţător (care emite semnale): tac, tac, tac… (Şi astfel) ştiu unde se află fiecare câine. Când vor, pot să-l omoare. Şi la oameni !!!… (vor aplica acelaşi sistem). Şi vor şti unde se află fiecare om (pecetluit), deoarece va avea emiţător, fie la mână, fie la frunte (care va emite semnale): tac, tac, tac… Prin urmare, toate datele (fiecărui om) vor fi îndosariate…(adică vor şti fiecare acţiune a lui şi unde se află în orice moment). O astfel de dictatură numai diavolul putea să o conceapă.

Aşadar, vor acum prin acest sistem, codul barat, (să te silească, dacă nu te vei pecetlui), aşa cum zice şi Evanghelistul (Ioan), să nu poţi vinde, nici cumpăra.

(La început) vor anula banii. Lucrezi? Tac, (vei apăsa) un buton ca să iei suma din cont şi, de acolo, în alt cont… (transferurile în cont se vor face automat, fără ca banii să treacă prin mâna ta). Şi apoi. să presupunem, după introducerea cartelei (adică, va fi introdusă cartela de credit, care va înlocui banii) vor spune: „Cartela se pierde, o fură, o falsifică… Deci este mai bine (să punem pecetea cu codul barat) pe frunte sau pe mână (ca să nu mai poată fi pierdută sau furată)…”.

Întrebare: Părinte, s-o spunem mai simplu. Toate acestea arată prezenţa lui antihrist?

Părintele Paisie: Nu. Ascultă… Vezi, aici aceştia folosesc mecanisme (cipuri) ca să sufoce lumea. Vor să pecetluiască lumea. Să pună pecetea lui antihrist. Ai înţeles? Să o supună (lui antihrist). Aşa cum atunci când se face război, caii sunt însemnaţi cu un fier înroşit. Ai înţeles?

Întrebare: Adică se uşurează lucrarea lor prin pecetluirea persoanelor dorite de ei?

Părintele Paisie: Se leapădă de Hristos. Cei care primesc pecetluirea se leapădă de Hristos. Chiar şi atunci când primeşte buletinul electronic, tot se leapădă de Hristos. Dacă, de pildă, nu mi-ar fi cerut să semnez pe buletin, pot să spun că… mi-ar fi dat o hârtie.

Ţi-ar fi spus: „Acesta este buletinul tău”. Să zicem că nu ar fi contat. Dar atunci când are pe el simbolul diavolului şi este vorba de identitatea mea, oare voi semna? Iar aceasta (adică a primi buletinul în acest fel) nu este un lucru neînsemnat. Prin urmare, arăt că primesc acest lucru (se referea la simbolul diavolului: 666). Dar Evanghelistul Ioan ce spune? Sfinţii Părinţi ce spun? Ai citit cât de puţin? Lucruri foarte clare! Este lepădare!

Întrebare: Oare este posibil ca un număr să joace un rol atât de important în mântuirea omului?

Părintele Paisie: (mai răspicat şi cu multă durere) Bre, fiul meu!… Ia ascultă!… De vremea ce acesta (666) este simbolul diavolului şi Evanghelistul Ioan spune că acesta este pecetea lui, tu îl primeşti pe buletin îmi spui că nu are rol în mântuirea ta?

Oare până acum am dat importanţă acestui lucru ? (adică ne-a preocupat până acum folosirea lui 666 ca număr de ordine?). Dar acum, când vedem că îl pun acolo…, fac astfel încât să nu poţi cumpăra, nici vinde… vor anula banii… toate acestea… pregătesc… (oare nu vom da nici acum importanţă?).

Uite, acum doi trei ani am spus ceva unuia din America, profesor universitar şi, desigur, i-am şi scris vreo două trei pagini şi i le-am dat. Iar acum opt luni de zile acela mi-a zis într-o scrisoare: “M-am întors de la un congres din Europa şi de îndată ce am ajuns la Toronto, mi-am amintit de ceea ce-mi spuneaţi acum doi-trei ani în urmă. Acum, în loc de cartelă, ne cer semnele distinctive de la mână şi la frunte”. Ştii acest lucru? Dacă tu acolo nu le ştii, de ce atunci nu te laşi convins şi contrazici?

Acum într-acolo merg… (Adică, planul lor este) ceea ce spuneam (mai înainte)… Veţi vedea, vor spune la televizor: „Acum s-a pierdut cartela unuia…a furat-o celălalt…” şi aşa mai departe, ca oamenii să caute mai mută siguranţă, să alerge acolo ca să primească pecetea. Adică s-o aibă ca o înlesnire. Ai înţeles ce se întâmplă?

Sfântul Evanghelist Ioan a spus aceasta limpede, ce s-ar fi întâmplat dacă nu ar fi scris? (Adică, cu atât mai multă neştiinţă ar fi existat).

O, fiul meu! Pecetea diavolului… (vei lua? Ştii ce înseamnă aceasta?) Te lepezi de pecetea Sfântă! De botez! Pui altă pecete, fiul meu Te lepezi de Hristos şi primeşti pe cea a diavolului, fiul meu!

■Parantezele au fost introduse de autorul cărţii pentru a face mai lesne înţelese cuvintele Stareţului.


Fragment din cartea: Cuviosul Paisie Aghioritul- Mărturii ale închinătorilor

7 comentarii:

 1. acceptarea acestor acte biometrice cu cip RFID este lepadare. De ce? pentru ca pe acest act sunt trecute: amprenta, amprenta irisului si alte caracteristici ale fetei (parca asa e la pasaportul biometric, si am inteles ca asa va fi si la buletinul electonic). Atata timp cat se leaga de ce e specific, unic omului, cum ar fi amprenta, si este totul redus la un cod de numere, ca sa poata fi scris pe acel cip RFID, inseamna ca omul, este redus la un simplu numar, deci este LEPADARE! iar cel care accepta aceste acte, este de acord cu aceasta nebunie...practic esti de acord sa devi un numar. Daca pe acel cip, se trecea doar CNP, era in regula, dar din moment ce se leaga de tot ce-i specific si unuic unui om, adica amprenta, si se reduce totul la un numar, atunci asta este lepadare. Si daca ai acceptat acest act, insemna ca ai acceptat acest cip RFID, deocamdata pe hartie. Apoi foarte simplu il poti accepta si pe corp. Vor gasi o modalitate ca sa-l implanteze... Vorba parintelui Arsenie Papacioc, te vot face sa-l inghiti...; practic, se prea poate nici sa nu mai spuna cand il vor implanta, printr-o simpla injectie vor introduce acel cip in toti care au consimtit sa ofere informatiile pentru acel buletin cu cip RFID. ...
  NU TREBUIE ACCEPTATE ACESTE BULETINE ELECTONICE!!!
  Nu atentiona Sf. Paisie Aghioritul despre pericolul acestor acte, daca nu era nevoie!

  RăspundețiȘtergere
 2. draga anca, si eu cred la fel ca tine. nu ar fi iesit din starea duhovniceasca de meditatie si rugaciune sfantul parinte Paisie daca nu era nevoie. daca el ajunsese la o asa desavarsire duhovniceasca incat sa devina nevazut, cred ca prin el a grat Duhul Sfant, care ne atentioneaza. doar ca noi nu prea vrem sa pricepem.
  deja exista clipuri publictare in USA la implant. deja suedia vrea sa renunte la banii lichizi. deja vom avea semnatura electronica. ei se misca mult mai repede decat pricepem noi despre ce e vorba. pana ne vom dezmetici, ei ne vor contrange sa ne cipuim.
  bugetarii fac greva pt drepturile salariale. noi de ce sa nu facem greva pt a nu primi actele biometrice? sa le refuzam ce or sa faca? e f clar ca acceptarea acestor acte iti pune mantuirea in pericol. faci jocul satanei. sa ne ajute bunul Dumnezeu!

  RăspundețiȘtergere
 3. da, atunci cand vor vrea sa ne faca act cu cip RFID li se poate spune clar ca noi nu acceptam astfel de acte, si sa ne faca inscrieri, modificari pe actele pe care le avem sau sa ne elibereze unele simple, pe hartie! daca vor refuza milioane de oameni aceste acte, nu vor avea ce sa faca, vor fi nevoiti sa elibereze acte simple.
  dar trebuie sa fim uniti! Dumnezeu sa ne ajute!

  RăspundețiȘtergere
 4. da, e un plan bine pus la punct, in care urmaresc cipuirea...; dupa cum bine ai observat si tu si e limpede de vazut, cip in acte, cip implant, si eliminarea banilor lichizi, astfel incat nimeni nu va mai putea cumpara sau vinde, daca n-are semnul Fiarei, iar semnul Fiarei va fi tocmai acest cip RFID, care va stoca toate infotmatiile despre om, inclusiv cati bani va avea in cont. Mai mult, acest cip RFID va fi implantat in omul care-l va accepta pe cartile de identitate...si uite asa, o sa traim ce scrie in Apocalipsa...; E mai mut decat clar, ca cip-ul RFID este semnul Fiarei! Eu asa vad.

  RăspundețiȘtergere
 5. si eu vad asa. chiar daca nu e explicit acel 666 in cipul rfid ( cel putin , nu in momentul de fata), eu il asimilez cu pecetea satanei.
  "Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei. "
  iata ce e numele sau numarul...
  vom avea curaj sa refuzam actele biometrice? daca am avea, am avea sanse macar sa conceapa alt plan. dar, timpul in care vremurile vin este direct proportional cu masura credintei noastre.
  si se pare ca vor veni mai repede decat ne asteptam..

  RăspundețiȘtergere
 6. problema e ca nu vad prea multi asta. am putea face mai mult in a trezi oamenii la realitate. daca ne-am opune cat mai multi, alta ar fi situatia. sa refuzam actele biometrice! trebuie sa ne implicam mai mult in raspandirea informatiei. fiecare dupa cat poate. Doamne-ajuta!

  RăspundețiȘtergere