Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

duminică, 26 iunie 2011

VA CADEA EURO?DACA DA, CE VOR PUNE IN LOC? EU CRED CA MONEDA UNICA...

Profetul" Soros: Este sigur. Cel puţin un stat va renunţa la euro!



 Omul cunoscut ca fiind cel care "a spart Banca Angliei" în anul 1992 după ce a pariat împotriva lirei sterline, a spus la o reuniune de la Viena că trebuie ca toată lumea să participe la salvarea zonei euro.

Fără să dea vreun nume de stat, George Soros a spus, citat de Reuters, că ieşirea unui stat din zona euro este inevitabilă. Cel mai probabil, omul de afaceri de origine maghiară s-a referit la Grecia, însă este foarte posibil să fi făcut aluzie foarte bine chiar la Spania, despre care el declarase mai demult într-un editorial din Financial Times că este adevărata provocare a zonei euro.

Soros a mai afirmat că este un interes vital pentru toată lumea ca zona euro să nu se desfiinţeze.
"Haideţi să fim sinceri: suntem în mijlocul unui colaps şi este timpul să recunoaştem nevoia de schimbare", a declarat investitorul american.

Soros este cel care și-a propus să să formuleze "noi reguli internaționale" și să "reformeze sistemul monetar global". Este un cunoscător absolut al sistemului financiar al banilor și mai ales știe cu adevărat ce sunt banii și cum se lucrează cu ei.

Soros, ''regizorul atacului împotriva Greciei"

Despre cunoscutul om de afaceri şi investitor Goerge Soros, multe voci spun că ar fi ''regizorul'' atacului împotriva Greciei şi a altor economii slabe din zona euro. Care este motivul?

De la începutul crizei din Grecia, George Soros a ieşit de câteva ori cu declaraţii foarte acide la adresa zonei euro şi a Greciei, ideile de bază fiind că Grecia poate intra "într-o nouă spirală a morţii" sau că zona euro s-ar putea confrunta cu alte probleme, mai mari decât cea avută cu Grecia.

Grecia încă se confruntă cu pericolul de a intra într-o "spirală a morţii", deoarece costul ataşat pachetului de ajutor extern pregătit de liderii zonei euro este prea mare, a declarat miliardarul George Soros la începutul crizei. Acest lucru era afirmat de Soros în momentul în care se vorbea despre un pachet de doar 30 de miliarde de euro pentru Grecia, şi nu de 200 de miliarde ca în prezent.

George Soros este un investitor care, în 1992, a realizat un profit de un miliard de dolari din speculaţii pe curs, când conservatorii britanici au trebuit să scoată lira sterlină din ERM pentru că nu mai puteau fi capabili să o ţină peste limita de minim admisă.
Acum, Soros Fund Management, fondul de investiţii deţinut de George Soros, ar fi pariat sume enorme pe deprecierea monedei euro, aşa cum scrie presa britanică, pariuri care ar fi avut câştiguri de milioane de euro, ceea ce explică afirmaţiile investitorului.

Charles Gave: "Moneda euro dispare în mai puțin de un an"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu