Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

joi, 24 septembrie 2009

Concernul farmaceutic NOVARTIS va introduce MICROCIPURI in pilule
by saccsiv on septembrie 24, 2009

Conform articolului Novartis chip to help ensure bitter pills are swallowed:
“Datorita sistemului electronic pus la punct de mega producatorul de medicamente Novartis, pacientii care nu reusesc sa ia pastilele la timp ar putea beneficia in curand de un microcip aflat in fiecare pilula, care sa-i avertizeze, trimitand un mesaj scris.”
Cititi va rog si:
COINCIDENTA? Exact cand “Novartis” a produs primul lot de vaccinuri împotriva gripei porcine (AH1N1), s-a declarat si pandemia …
Ce de beneficii ne aduce tehnologia asta … Vom avea cipuri care sa ne avertizeze sa ne luam pastilele, vom avea bratari prin care SISTEMUL sa verifice daca ne-am vaccinat sau nu:
VIDEO (si transcriptul): Vom avea bratari RFID obligatorii, pentru a dovedi ca ne-am vaccinat?
De asemena vom avea cipuri care vor cumunica daca suntem infectati sau nu …
Va mai amintiti de „prietenii” de la VeriChip? Au castigat licenta exclusiva pentru SISTEME IMPLANTABILE LA OM care sa detecteze … GRIPA PORCINA (H1N1)
Perversa miscare si diabolic de inteligenta, caci multi se asteapta ca pericolul sa vina dintr-o singura directie: actele biometrice. Si multi aloca resurse si energie pe acest front de lupta, in timp de lovitura principala va veni din alta parte. Iata de ce lupta impotriva vaccinarii este atat de importanta. Dar si atat de grea.
Cititi va rog si articolul fratilor de la
RAZBOI INTRU CUVANT:
Stiri alarmante de pe “frontul” global al terorii “porcine”


CHINA nu se dezminte a fi un sinistru laborator al NOII ORDINI MONDIALE: luni A INCEPUT VACCINAREA in masa impotriva GRIPEI PORCINE
by saccsiv on septembrie 23, 2009

Conform articolului
China lanseaza primul program de vaccinare in masa impotriva gripei porcine:
„China a lansat luni, la Beijing, un amplu program de vaccinare impotrivagripei H1N1, a declarat o oficialitate locala. Primii sunt vaccinati elevii si studentii care participa la pregatirea ceremoniilor prilejuite de Ziua Nationala a Chinei, a indicat o sursa din cadrul departamentului de sanatate al municipalitatii. Pentru efectuarea campaniei impotriva gripei H1N1 au fost detasati 500 de medici si infirmere calificate, formand 49 de grupuri de vaccinare, care s-au deplasat in universitati, licee si scoli. Vaccinul este gratuit si se efectueaza pe baza de voluntariat, mentioneaza documentul citat. Numarul bolnavilor infectati cu H1N1, in toate cele 31 de provincii, regiuni autonome si marile orase ale Chinei ajunsese vineri la 11.722, in conform Ministerului Sanatatii de la Beijing.”
Mai punem mentiona ca Ministerul Sănătăţii a declarat că speră să se vaccineze 65 milioane de oameni, aproximativ 5 la sută din populaţie, până la sfârşitul anului. Pe lângă studenţi, alte grupuri cu prioritate de vârf includ agenţii de poliţie de frontieră la vama, lucrătorii de tranzit, militari şi politisti, precum şi a persoanelor cu boli pulmonare si boli de inima.
Spunea
David Rockefeller:
“Experimentul social din China lui Mao este unul din cele mai importante si de succes din istorie “
Dar acest experiment a continuat si continua … Cititi va rog si:
CHINA, sinistru laborator al NOII ORDINI MONDIALE
ZECE MINCIUNI referitoare la GRIPA PORCINA promovate in MASS MEDIA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu