Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

joi, 17 septembrie 2009

MIŞCAREA PENTRU LIBERTATE

ANUNŢ
ONG-urile ce constituie Coaliţia Împotriva Statului Poliţienesc anunţă demararea procedurii de înfiinţare a unei noi formaţiuni politice, intitulată MIŞCAREA PENTRU LIBERTATE (M.L.).
Decizia înfiinţării acestei formaţiuni politice a fost luată ca urmare a lipsei de reacţie a actualei clase politice – în ceea ce priveşte pericolul instaurării unui stat totalitar, global, prin impunerea unui set de norme şi prevederi legale ce urmăresc restrângerea treptată şi în final anularea oricăror drepturi şi libertăţi individuale.
Structura organizatorică a acestei formaţiuni politice va fi de tip colectiv, astfel încât să se asigure reprezentativitatea fiecărei organizaţii sau grup de persoane care s-au implicat în mod activ în campania anti-cip.
Invităm să se alăture acestei iniţiative şi alte organizaţii sau grupuri de persoane care doresc să lupte pentru libertate.
Acest grup de iniţiativă are o conducere executivă colectivă.
Centralizarea listelor cu semnăturile de susţinere pentru înregistrarea formaţiunii politice Mişcarea pentru Libertate (M.L.) se va face la sediul comitetului de iniţiativă, din Bucureşti, str. Batiştei nr. 11, etaj 1, sector 2 (sediul A.V.M.R.).
Secretariatul M.L. va fi asigurat de către reprezentantul Asociaţiei Victimelor Mineriadelor 1990-1991 din România (A.V.M.R.), dl. Ene Viorel.
Coalitia Impotriva Statului Politienesc
Ene Viorel: tel. 0766.482.999
Rapcea Mihai: tel. 0727.673.376
George Roncea: tel. 0722.610013
Golombos Tiberiu: tel. 0732.745.763


Ar fi bine daca am fi uniti si am adera la acesta miscare, cu speranta ca ne vom face lasul auzit, atat de catre politicieni, cat si de catre biserica nostra ortodoxa, care a uitat pe cine ar trebui sa reprezinte si functioneaza pentru a servi interesele fortelor care vor sa instaureze domnia lui antihrist.
faceti cunoscuta acesta initiativa si, poate, vom avea un partid cu adevarat crestin.
Doamne-ajuta!
dana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu