Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

vineri, 18 septembrie 2009

Sa invatam de la sarbi: "Viata fara a fi insemnat"
In statul vecin ortodox, Serbia, in urma unei campanii pornite de o simpla organizatie de crestini, introducerea cipurilor biometrice a fost blocata. Biserica Ortodoxa Sarba a organizat o conferinta stiintifica, la care au participat experti in IT, profesori universitari si personalitati culturale, care au solicitat Guvernului, printr-un apel public, oprirea stantarii electronice a oamenilor pana la o dezbatere nationala pe aceasta tema. Dupa doi ani de lupte, si sprijin din partea comunitatii academice si bisericestu, victoria credinciosilor ortodocsi asupra autoritatilor a facut ca biometrizarea cu fierul rosu a sarbilor sa fie respinsa. Vezi Serbia rejects biometric ID cards EDRI. Bineinteles, asociatia care a reusita aceasta performanta, "Dveri" - Porti (http://www.dverisrpske.com/), nascuta in 1999la Facultatea de Filologia a Universitatii din Belgrad, a fost catalogata imediat de "prietenii" Serbiei (aceiasi cu cei ai Romaniei) drept fundamentalist-extremista si anti-mondializare, ca si cum globalizarea ar fi un lucru bun. Avocatul Dragoljub Djordjevic, promotorul campaniei anti-biometrie "Viata fara a fi insemnat", a mers mai departe, in 2008, contestand Legea abuziva la Curtea Suprema a Serbiei. Ceea ce trebuie sa facem si noi. Studiind materialele accesibile pe Internet despre biometrie am dat si dun institut al carui nume spune tot, pentru romani: Information Acces Division, pe scurt IAD

Infiorati-va aici: http://www.biometrics.gov/ http://www.biometrics.org/ DOCUMENTARE VIDEO http://victor-roncea.blogspot.com/2009/01/documentar-video-noul-microcip-uman.html
http://video.google.co.uk/videoplay?docid=-2029681589148358971&hl=en Cu subtitrarea in romana

http://apologeticum.wordpress.com/2009/01/16/manifest-contra-666/

http://www.depindedenoi.ro/multimedia/36-filme/46-endgame-joc-final-de-alex-jones

http://www.geocities.com/cioanas/NumarulFiarei/acum.html

http://preugen.wordpress.com/

http://www.razbointrucuvant.ro/2009/01/05/cuv-paisie-aghioritul-despre-semnele-timpului-antihrist-si-pecetea-666/

http://video.google.com/videoplay?docid=2104042274449664707

http://ro.altermedia.info/antisistem/ingerul-digital_8718.htmlHenry Kissinger (5 ianuarie 2009): “Criza internationala ofera o mare oportunitate pentru crearea unei Noi Ordini Mondiale”. Obama este “mesia” ei
Evreul Henry Kissinger, Conferinţa Clubului Bilderberger, Evians, Franţa, 1991: “Azi, America ar fi scandalizată dacă trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea [referindu-se la revoltele populatiei de culoare din suburbia Mount Pleasant a capitalei Washington, in 1991]. Mâine vor fi recunoscatori! Asta este cu atât mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa [o invazie extraterestra, sau de ordin terorist], fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa îi scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie în favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial.“ (“Today, America would be outraged if U.N. troops entered Los Angeles to restore order [referring to the 1991 LA Riot]. Tomorrow they will be grateful! This is especially true if they were told that there were an outside threat from beyond, whether real or promulgated, that threatened our very existence. It is then that all peoples of the world will plead to deliver them from this evil. The one thing every man fears is the unknown. When presented with this scenario, individual rights will be willingly relinquished for the guarantee of their well-being granted to them by the World Government.” (Dr. Henry Kissinger, Bilderberger Conference, Evians, France, 1991))
Evreul David Rockefeller: “Tot ce avem nevoie este o criza majora, iar natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala”
Evreul Nelson Aldrich Rockefeller, într-un articol intitulat “O chemare la construirea unei noi ordini mondiale” - New York Times, Feb. 1962: “Natiunile Unite, nu au fost si nu sunt capabile sa aduca o noua ordine mondiala, ceruta de evenimentele actuale. Este necesar ca SUA sa preia conducerea tuturor popoarelor si sa puna în practica conceptele si aspiratiile de suveranitate nationala printr-o viziune federala.”
Evreul George Soros, la Forumul Economic de la Davos , Elvetia, 27 Ian. 1995: “Lumea are nevoie de o noua ordine mondiala si va avertizez ca urmeaza o perioada de puternica dezordine în întreaga lume.”
Evreul James Paul Warburg , declaratie în fata Senatului SUA pe 7 Feb. 1950: “Vom avea un Guvern Mondial, fie ca ne place, fie ca nu ne place. Singura întrebare este daca acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept.”

extras din articolul de pe linkul urmator, de unde se pot afla detalii f f interesante!!!

http://bataiosu.wordpress.com/2008/10/02/noua-ordine-mondiala-novus-ordo-seclorum/Un articol scurt, dar destul de interesant am gasit pe Proortodoxia:
Codul de bare 666 intr-o viziune neortodoxa,dar ortho. Un fizician de 51 de ani scrie ca in perioada 1992 - 2001 a lucrat la implementarea sistemului de cod de bare in ramura ce tine de industria usoara. Declarandu-se nu un tip religios, mai degraba ,,liber cugetator”, ne spune ca ceva anume i s-a parut cel putin suspect: cele trei bare ,,Headere” de identificare ale oricarui cod ( cele trei linii mai lungi) reprezinta cifra 6 si sunt esentiale pentru ca orice scaner sa poata citi restul codului, reprezentat de pret, CNP etc. Aceasta se datoreaza faptului ca absolut toate procesoarele, Intel, AMD, Sparc PPC, Callor etc. in instructiunile ascunse, accesarea BUS-ului se face cu cifra 666, astfel ca daca codul de bare are spre exemplu un header 888, procesorul nu poate accesa informatia respectiva. “Daca vreti sa vedeti concret, apelati la un pusti ce detine un calculator cu sistem Unix si rugati-l sa acceseze din consola instructiunile arhitecturii RISC. Toate fisierele incep cu 666. [...]“
Cine se închină fiarei şi chipului ei şi primeşte semnul ei pe fruntea lui, sau pe mâna lui, va bea şi el din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, în potirul mâniei Sale, şi se va chinui în foc şi în pucioasă, înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului. Şi fumul chinului lor se siue în vecii vecilor. Şi nu au odihnă nici ziua nici noaptea cei ce se închină fiarei şi chipului ei şi oricine primeşte semnul numelui ei. (Apocalipsa 14:9-12)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu