Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

marți, 5 octombrie 2010

DIN CICLUL: IAR BATEM CAMPII!! AZI: DIN NOU REALITATEA TV

Biblia este plină de OZN-uri?

Reverendul Barry Downing sugerează că extratereştri în nave spaţiale avansate tehnologic au avut un cuvânt de spus în evenimentele expuse în Biblie.

Bilblia ar fi plină de OZN-uri, susţine un preot pasionat de ştiinţă

Un grup de oameni asistă în masă la apariţia pe cer a unui uriaş şi strălucitor obiect zburător care îi urmează mulţi kilometri şi chiar îi protejează de atacurile inamice. Cineva este văzut cum se ridică la cer înconjurat de o rază luminoasă. Un bărbat observă vehicule circulare bizare având creaturi la bord.
Descrierea pare desprinsă dintr-un film ştiinţifico-fantastic sau din relatările moderne ale martorilor unui fenomen OZN. Ei bine, nu este aşa, ci episoadele întregi din care sunt extrase frânturile prezentate se găsesc menţionate atât în Vechiul cât şi în Noul Testament al Bibliei. Doar că, este de părere reverendul Barry Downing, fost preot presbiterian, mascate sub forma intervenţiei divine, potrivit descopera.ro."Dacă OZN-urile sunt o formă de energie inteligentă dintr-o altă lume, ele ar putea să existe de milioane de ani şi ar fi putut juca un rol în dezvoltarea religiei biblice, caz la care şi achesez", crede Downing.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu