Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

luni, 9 august 2010

SEMNE CA TRAIM VREMURILE APOCALIPTICE. CAND NE VOM TREZI SI-L VOM CAUTA PE DUMNEZEU?

Canicula ucigaşă din Rusia, cea mai gravă din ultimii 1000 de ani, conform meteorologilor

Canicula, care afectează Rusia de la începutul lui iulie şi a provocat incendii de amploare până în regiunea Moscova, este cea mai gravă "din ultimii 1.000 de ani", de la formarea ţării, a afirmat luni directorul serviciilor de meteorologie ruse, relatează AFP.

Record de căldură pe Pământ în luna iunie

"Nici noi, nici strămoşii noştri nu am fost martori la un astfel de fenomen în 1.000 de ani, de la formarea ţării noastre", a declarat acest oficial, Aleksandr Frolov, pentru televiziunea publică.
"Este un fenoment unic care nu are antecedente", a adăugat el.
Serviciile meteorologice au anunţat deja că temperaturile caniculare care afectează partea vestică a Rusiei de la începutul lui iulie au depăşit toate recordurile, atât ca maxime, cât şi ca durată, de la deschiderea registrelor de observaţie din Rusia modernă, în urmă cu 130 de ani.
După un record de 38,2 grade Celsius la Moscova la 29 iulie, fosta capitală imperială Sankt-Petersburg (nord-vest) a înregistrat un record absolut sâmbătă, cu 37,1 grade Celsius, potrivit meteorologilor.
Incendiile au devastat de la sfârşitul lui iulie aproximativ 200.000 de hectare şi au provocat moartea a 52 de persoane, potrivit unui bilanţ oficial.
Numărul deceselor provocate de caniculă s-a dublat, morgile din Moscova au capacităţile depăşite, iar cadavrele sunt stocate în subsoluri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu