Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 29 mai 2010

MARSUL TACERII

Participati la Marsul Tacerii!!!

Pe data de 1 iunie Pro Vita Bucureşti organizează Marşul Tăcerii. Un marş pentru dreptul la viaţă al copilului născut şi nenăscut. Copiii şi mamele lor au nevoie de sprijinul nostru. Avortul nu e o soluţie. Problemele sunt multe dar nu avortul este soluţia.
Avortul distruge suflete şi vieţi. Avortul lasă urme atât fizice cât şi psihice. Femeia merită respectul şi grija noastră, prin avort ea este înjosită, tratată cu dispreţ, fără milă.
Susţine acest marş, vino alături de noi. Ajută oamenii să conştientizeze că viaţa începe din momentul concepţiei.

Sufletul unui copil depinde de alegerea ta, ALEGE VIAŢA!

Copiii nenăscuţi nu pot striga şi nici nu pot răspunde dacă-şi doresc sau nu viaţa. Suntem acolo pentru cei care nu pot face nimic pentru a se apăra.

Punctul de întâlnire va fi în parcul Tineretului, intrarea de la cluburile de tenis Livone (intre gura de metrou Brancoveanu si Cimitirul Catolic) la ora 17. Ne vom opri la Biserica Eroii Revolutiei unde vom aprinde lumânări şi vom depune flori.

Participă împreună cu noi pe 1 iunie la Marşul Tăcerii. Nu vom striga şi nu vom da interviuri, prin tăcerea şi sobrietatea noastră vom comemora, fără a învinovăţi pe nimeni, viaţa curmată a peste 19 milioane de copii în România.

Viaţa este un dar şi merită să fie respectată ca atare!

„Dacă vom accepta ca o mamă îşi poate ucide propriul copil, cum vom putea spune oamenilor să nu se ucidă între ei." (Maica Tereza)

5 comentarii:

 1. mesajele romanilor vor inconjura toata planeta ... sistemele se vor schimba ... PRUDENTA !

  RăspundețiȘtergere
 2. Romania se va APARA cu RACHETE INFORMATIONALE COMPLEMENTARE - TRIADA RIC !!!

  RăspundețiȘtergere
 3. VIZIUNE nu VORBE !!! GUVERNUL nu are curaj sa Blocheze PARLAMENTUL care CONSUMA peste 3 milioane euro ZILNIC prin diverse ACTIUNI ... !!! 5 milioane de romani vor prelua informatiile UTILE si se vor aplica masuri cu VIZIUNE ptr. minim 5 ani !!! UN POPOR nu POATE SUPRAVIETUI fara SANATATE PSIHICA si FIZICA !!! RO in FALIMENT !!!* prima URGENTA sunt VENITURILE si ALTRUISMUL nu DIPLOMELE de ORICE FEL !!! pana nu este BLOCAT PARLAMENTUL de la RESURSE RO nu va iesi din CRIZA ! au fost facute CALCULE !!! Parlamentul secunda de secunda SABOTEAZA AGRICULTURA SANATATEA si EDUCATIA Parlamentul si Guvernul se afla pe alta PLANETA ... INTELEGETI o data ca actualul SISTEM nu va REZISTA !!! CATI ROMANI TREBUIE SA MAI MOARA ? MEDITATI IN CASE ! cine are PUTERE SA MEDITEZE ?! LUX , APARENTE , CORUPTIE , SUBIECTIVISM , NEREALISM , LIPSA DE VIZIUNE , EGOISM , PIERDERE DE TIMP , EFICIENTA ,GENOCID !!!

  RăspundețiȘtergere
 4. ptr. EVITAREA imbolnavirilor PSIHICE si FIZICE a COPIILOR si BATRANILOR pensia MAXIMA : 3000 RON ! maxim 1 milion de romani pot SUPRAVIETUI cu o pensie de 3000 ron ca sa nu DISPARA ROMANIA ca POPOR !!! EVITATI GENOCIDUL !

  RăspundețiȘtergere
 5. EXISTA 5 MILIOANE de ROMANI CONTRA 2 MILIOANE de TRADATORI ,SANTAJATI si HIPNOTIZATI , TREZIREA !!! NU VA LASATI DECIMATI VOI , BATRANII SI COPIII VOSTRI !!! PASNIC si cu , CONSTIINTA !!! vreti in LAGAR ?

  RăspundețiȘtergere