Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

duminică, 16 mai 2010

SA LE DEMONSTRAM CA SUNTEM NORMALI

ALIANŢA FAMILIILOR DIN ROMÂNIA

te invită la

MARŞUL PENTRU FAMILIE 2010

Bucureşti, vineri 21 mai 2010, Biserica Kretzulescu, ora 17.30

Dacă crezi în valorile creştine ale familiei şi vieţii,

Dacă înţelegi căsătoria ca fiind doar între un bărbat şi o femeie,

Dacă vrei un mediu social normal pentru copiii tăi,

Dacă eşti împotriva propagandei perversiunilor sexuale,

Dacă eşti nemulţumit de politicienii care nu îţi reprezintă valorile,

Dacă eşti nemulţumit de decizii politicienilor în ceea ce priveşte familia,


Atunci vino să le spunem politicienilor că Statul trebuie să protejeze familia pentru că pe ea se construieşte astăzi România de mâine.


Vino pentru copiii tăi!

Marsul anual pentru familie al Aliantei Familiilor din Romania va avea loc Vineri, mai 21, incepind de la ora 17:30, in Bucuresti. Punctul de pornire al marsul va fi Biserica Kretzulescu (Calea Victoriei). Manifestatia se va desfasura pe traseul Biserica Kretzulescu, Calea Victoriei, Pta Natiunile Unite, dealul Patriarhiei, si se va incheia la ora 20.30 dupa cateva alocutiuni ale organizatorilor.
Familia este institutia noastra a tuturora. Declaratia Universala a Drepturilor Omului afirma ca familia este institutia fundamentala a societatii, pentru care motiv are dreptul sa fie protejata de societate, iar societatea are obligatia sa o protejeze. In consecinta, scopul marsului se conformeaza acestui ideal universal si are in vedere: celebrarea si promovarea valorile familiei; atragerea atentiei asupra pericolelor care submineaza familia; reliefarea importantei protejarii familiei si a valorilor familiei in Constitutia Romaniei; atragerea atentiei asupra subminarii actuale a familiei si casatoriei prin masurile de austeritate impuse de Guvern; combaterea fortelor care intentionat minimalizeaza importanta familiei in societate la nivel politic, legislativ si social.
La mars vor participa si diverse organizatii profamile ortodoxe. Va rugam sa veniti in numar cit mai mare, cu intregi familii, vecini de cartier, vecini de bloc, colegi de munca, colegi de scoala. Succesul nostru depinde de implicarea noastra a tuturor. Va multumim!

Alianta Familiilor din Romania
sursa; victor roncea blog

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu