Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

marți, 18 mai 2010

NOUL OM AL NOII ORDINI MONDIALE

În zece ani, cuplurile nu vor mai face sex pentru a procrea, susţin cercetătorii

Cuplurile care îşi doresc copii vor renunţa la sex, în favoarea fertilizării in vitro. Noua tendinţă în domeniul reproducerii umane se va face resimţită în zece ani spun cercetătorii australieni.

În zece ani, fertilizarea in vitro va deveni principala metodă de reproducere pentru cei de peste Sexul va deveni inutil pentru reproducerea umană în doar zece ani, arată un nou studiu citat de dailymail.co.uk. Potrivit cercetătorilor, tot mai multe cupluri cu vârste de peste 30 de ani vor apela la fertilizarea in vitro, deoarece reproducerea pe cale naturală este “destul de ineficientă”.

Uimitoarea viziunea asupra viitorului vine de la doctorul John Yovich, de la o universitate din Australia. Acesta crede că fertilizarea in vitro este o metodă mai uşoară şi poate uşura reproducerea pentru cuplurile care au amânat conceperea unui copil din cauza carierei, fiind o metodă mai eficientă decât cea pe cale naturală.

Studiul arată că în timp ce tinerii adulţi nu au decât o şansă din patru în fiecare lună pentru reproducerea prin sex, pentru cei trecuţi de 35 de ani, şansele scad la una din zece.

Doctorul Yovich compară această rată de reproducere pe cale naturală cu cea prin metoda in vitro. El susţine că în zece ani, fertilizarea in vitro va avea o rată de succes de 100%.

„În cinci ani de zile, cuplurile care se apropie de 40 de ani vor lua în calcul mai întâi această metodă, fertilizarea in vitro, în momentul în care decid sa aibă un copil”, susţine Doctorul Yovich.

Cercetătorul se bazează pe faptul că fertilizarea in vitro a funcţionat aproape de fiecare dată la bovine. Doctorul susţine că nu există vreun motiv pentru care această rată de succes să nu existe şi în cazul oamenilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu