Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 30 iunie 2010

CHIAR NU VA PUTETI ABTINE, DOMNILOR POLITITICIENI?


Facaturi la cavalerii de Malta?

Penelistul Mihai Lupu, decazut din Rangul de Cavaler de Mare Cruce

Potrivit www.ordinemilitense.org, Mihai Lupu, împreună cu alţi nouă Cavaleri de Mare Cruce, a fost expulzat cu dezonoare din Ordinul Suveran Sfântul Ioan de Ierusalim, Cavaleri de Malta, pentru comportament imoral şi dăunător. Primul dintre motivele excluderii sale face referire la organizarea şi desfăşurarea abuzivă a ceremoniilor de învestitură, dar şi decorarea cavalerilor fără a-i fi permis acest lucru.
În plus, aşa cum se arată pe http://www.ordinemilitense.org/espulsioni.htm , acestuia i-au fost revocate toate sarcinile şi funcţiile instituţionale şi a fost decăzut din Rangul de Cavaler de Mare Cruce în cel de Cavaler. De asemenea, se pare că nu îi va mai fi permisă readerarea la Ordin sau în orice altă ramură a OSJ, nici acestuia, dar nici urmaşilor săi, pe linie directă şi indirectă, până la a treia generaţie. Decizia de excludere a lui Lupu a fost publicată în Decretul nr. E389/2010 la Sediul Magistral, în data de 31 mai 2010.

Contactat telefonic, parlamentarul constănţean a infirmat faptul că ar fi unul dintre Cavalerii de Malta. „S-au folosit de numele meu, pozele sunt o făcătură, nu am eu de-a face cu aşa ceva. I-am dat în judecată pentru asta în urmă cu o săptămână", a susţinut supărat Lupu.

Chiar dacă a infirmat apartenenţa la Ordinul Suveran, pozele în care apare deputatul constănţean par să fie cât se poate de reale. Acestea îl înfăţişează pe Lupu în diferite ipostaze, la ceremonia de învestitură a unor noi cavaleri, din data de 28 mai a.c., ceremonie din cauza căreia aceştia au şi primit aceste sancţiuni.

Odată cu Lupu, alţi nouă cavaleri dezonoraţi

De pe lista celor care au mai fost expulzaţi cu dezonoare mai fac parte Doamna Nela Păvăloiu, cavalerii Gheorghe Teşeleanu, Mircea Istrate, Teodor Vasile, Mihai Bugaru, Florin Melinte, Niculae Văleanu, Tiberiu Coliban Iulian Moisescu, iar ultimilor trei li s-au retras şi funcţiile pe care le deţineau.

Unora din cei menţionaţi li se mai impută mai multe motive comune ale excluderii din rândul Ordinului: organizarea şi desfăşurarea abuzivă a ceremoniilor de învestitură, decorarea Cavalerilor şi Doamnelor fără a fi autorizaţi în acest sens, pentru încasarea donaţiilor destinate acţiunilor Ordinului, folosirea abuzivă a decoraţiilor Ordinului. Iulian Moisescu mai fusese avertizat, în luna februarie a acestui an, pentru numirea şi decorarea unor cavaleri fără a avea acest drept.

Se pare că aceştia au escrocat intenţionat aspiranţii la rangul de Cavaleri şi Doamne, în cadrul unor ceremonii de învestitură neautorizate, s-au folosit de profesiile lor (angajaţi ori oameni politici) pentru persecutarea din punct de vedere profesional a confraţilor şi au substras în cadrul ceremoniei din 22 februarie diplome de tip pergament necompletate pe care le-au folosit în ceremonia din 28 mai anul acesta.

De asemenea, aceştia au mai încălcat şi alte articole ale Cartei Constituţionale a Prioratului de România care fac referire la originea OSJ în România, puterile priorului de România OSJ şi la admiterea membrilor.

2 comentarii:

  1. Masonii internationali ii urecheaza pe cei autohtoni?
    Intr-adevar, o lovitura in plin, atat de imagine cat mai ales de...valoare!
    Nu credeam asemenea povesti, insa pozele il arata pe penelistul constantean ingenuncgeat...
    A te vinde Mamonei si, dupa a fi expulzat,eh ...asta da palma!
    ...
    ;))

    RăspundețiȘtergere
  2. e trist ca aproape toata clasapolitica este inregimentata in masonerie. de cine vor asculta: de datoria fata de tara sau de sefii masoni?

    RăspundețiȘtergere