Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 21 august 2010

INTERESANTA STIRE!!!

Implant pentru Refuz va compune Refuz pentru Implant
Trupa de rock "Implant pentru refuz" s-a decis sa militeze alaturi de societatea civila, diverse ONG-uri, intre care si APADOR - CH, dar si organzigatii reprezentative crestine, impotriva implantarii cipurilor universale la om. Primul pas al acestei actiuni este dat de aparitita cartilor de identitate biometrice.

Acestea contin la randul lor un cip cu date personale, dar si cu date privind sanatatea persoanei, precum si doua amprente papilare de la primele doua degete ale subiectului. Deja foarte multe organizatii ale societatii civile au protestat fata de decizia MAI de a se introduce cartea de identitate electronica de la 1 ianuarie 2011.

Trupa "Implant pentru refuz" va face o piesa rocknumita "Refuz pentru implant" care va deveni portavoce a miscarii impotriva implantarii cipurilor. (S.T.)

Un comentariu:

  1. am mai spus ... deci cei din BOR sa -i vad ca protesteaza impotriva buletinelor cu cip si sa vad cum doneaza din AVEREA BOR 20 la SUTA ptr. BUGETUL STATULUI ... VREM FAPTE BOR nu sa vedem cum va vindeti SUFLETUL DIAVOLULUI !!!

    RăspundețiȘtergere