Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

luni, 19 iulie 2010

DE CE APLELEAZA ROMANII LA LUCRURI PAGANE CAND IL AU LA INDEMANA PE BUNUL DUMNEZEU? " CERE SI TI SE VA DA!" " BATE SI TI SE VA DESCHIDE!"

Vrei sa scapi de criza? Ia-ti o amuleta care iti aduce bani si prosperitate

Iata o dovada concludenta ca la tara inca se mai pastreaza credinta in Dumnezeu , spre deosebire de oras, unde oamenii, din dorinta de a fi in trend, cool sau " mai altfel", uita de Creator si apeleaza la metode pagane pentru a-si rezolva problemele.
danutza

Din ce in ce mai saraci, romanii cauta in ceruri solutia salvatoare pentru grijile de pe pamant.
La tara, oamenii merg tot mai des la biserica si ii roaga pe preoti sa ii pomeneasca la slujba, ca sa nu isi piarda puterea si locul de munca.

In orase, in schimb, obiceiurile asiatice capata tot mai multi adepti. De disperare, unii sunt gata sa isi modifice toata casa dupa regulile Feng-Shui, convinsi ca numai asa vor avea parte de prosperitate.

O doamna din Timisoara este convinsa ca o broasca mare cat o palma o s-o ajute sa sara mai usor peste vremurile grele. In filozofia Feng Shui acesta este probabil cel mai puternic simbol de prosperitate.

Ce nu ne spune clienta este ca broasca, pana sa-i aduca bani in casa, ii ia din buzunar 150 de lei - pentru ca atata costa. Intr-un alt magazin se vand bine elefantii. Asiatici cred ca sunt cei care ne dau intelepciune si ne protejeaza familia.

Cum noi nu avem in cultura astfel de simboluri, cititi inainte sa va puneti toate sperantele intr-o salvare din miraculoasa.

Daca in cazul clientilor nu se stie cat de benefice sunt amuletele, in cazul comerciantilor sigur au adus un plus de incasari de aproximativ 20 procente.

Psihologii au o alta sugestie. Daca reusim sa infruntam singuri realitatea lucrurile vor merge de la sine fara sa mai lasam banii pe care oricum nu-i avem pe la magazine sau in cutia milei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu