Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

joi, 15 iulie 2010

VATICANUL DAUNEAZA GRAV SANATATII

Radio Vatican transmite radiaţii cancerigene
O anchetă desfăşurată timp de zece ani a concluzionat că cele 60 de antene gigant ale Radio Vatican amplasate în nordul Romei dăunează foarte grav sănătăţii locuitorilor din zonă, mai ales copiilor, în rândurile cărora au fost identificate cazuri frecvente de tumori canceroase şi leucemie.

Radio Vatican transmite radiaţii mortale

Ultimele cercetări au stabilit că există o legătură strânsă între antenele Radio Vatican şi cancerul copiilor din zona în care acestea sunt amplasate, informează BBC.
Experţii au stabilit că numărul cazurilor de copii cu tumori caceroase sau leucemie este mai mare în zonele în care sunt amplasate cele 60 de antene ale Vaticanului.
Tribunalul italian a studiat timp de zece ani dacă moartea membrilor familiilor care locuiesc în zona de nord a Romei are legătură cu radiaţiile electromagnetice. Raportul de 300 de pagini al celui mai prestigios spital de cercetare în oncologie italian a conclzionat că antenele sunt dăunătoare, uneori letale.
60 de antene gigant au fost amplasate secolul recut pe un teren aparţinând Vaticanului, din nordul capitalei italiene. Acestea transmit programele radioului Vaticanului în toată lumea, pe unde medii şi scurte.
Tehnologia este considerată depăşită, multe staţii ale radioului catolic din lume restransmiţând emisiunile de la Vatican după ce le descarcă de pe internet. Oamenii care locuiesc în zona antenelor au declarat că acestea interferează cu receptarea posturilor TV şi perturbă funcţionarea aparatelor electrocansice.
Vaticanul s-a arătat uimit de concluzia anchetei şi a declarat că se va apăra, susţinând că antele nu afectează sănătatea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu