Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

luni, 19 iulie 2010

STAPANUL SI SLUGA...

FMI sugereaza interzicerea oualor rosii de Paste

FMI sugereaza interzicerea oualor rosii de pasteAflat intr-o vizita fulger in tara noastra, seful FMI doctor Dominique Johann Strauss, a facut cateva precizari in legatura cu prevederile acordului cu reputata institutie.
“Am venit sa vad cum fondurile noastre sunt risipite, si observ ca acest lucru a fost facut cu multa abnegatie de catre Guvenul Romaniei, incadrandu-se perfect in cerintele FMI.
Vreau sa-l felicit cu aceasta ocazie pe domnul Emil Boc pentru masurile anticriza adoptate, fiind un exemplu pentru intreaga umanitate, si care vor duce fara indoiala, la iesirea din criza a Romaniei in urmatoarele 44 de minute.
Observ deasemenea ca exista tendinta nejustificata a populatiei de a arunca cu bani in stanga si in dreapta, pentru tot felul de lucruri si traditii desuete, cum ar fi ouale si mielul de paste.
Pe langa efectele nocive ale consumului asupra organismului uman, aceste cheltuieli inutile pot fi usor transformate in impozite, avand astfel si noi garantia ca imprumutul ne va fi rambursat in urmatorii 50 de ani, cu rezonabila dobanda de 127 % pe an.
Recomand Guvernului sa investeasca in continuare in Bechtel pentru urmatorii 2 metrii de autostrada, la costuri cat mai mari, din moment ce acesti bani se intorc tot la noi.”
In incheierea vizitei sale in Romania, domnul doctor a tinut sa ne faca cadou ceasul sau marca Orex.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu