Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 21 iulie 2010

UE- STAPANUL CEL MARE SI NEMILOS

Se pare ca au o idee fixa si o promoveaza cat pot de tare. Zilele trecute, Angela Merkel sustinea acest lucru.
danutza

Franta si Germania doresc sa suspende dreptul de vot al statelor UE cu deficit de peste 3% din PIB

Franta si Germania doresc sa suspende dreptul de vot al statelor membre ale Uniunii Europene care au deficite bugetare de peste 3% din PIB si sa impuna sanctiuni financiare acestor tari, potrivit AFP.

"Sanctiuni politice, precum suspendarea dreptului de vot, ar trebui impuse statelor membre care incalca angajamentele comune intr-o maniera grava sau repetata. Acest mecanism ar trebui inclus in orice revizuire a tratatului Uniunii Europene care ar putea fi adoptata in viitor", se arata in propunerea celor doua tari.

Pana la o revizuire a tratatului, astfel de sanctiuni ar putea fi impuse tarilor cu un deficit bugetar ce depaseste 3% din PIB in urma unui acord politic.

Propunerile urmeaza sa fie trimise presedintelui UE Herman Van Rompuy intr-o scrisoare semnata de ministrului francez de finante Christine Lagarde si omologul sau german, Wolfgang Schaeuble.

Un comentariu:

  1. "Cozile" Clanurilor din Parlament sunt formate si din Fetite imbracate prea provocator cu pantaloni mulati si decolteuri mari ETC. - cine nu crede sa mai mediteze sau va primi explicatii amanuntite la momentul potrivit ... asa ca de acum aveti INFORMATII DESTULE ...

    RăspundețiȘtergere