Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

vineri, 14 mai 2010

CONCERTUL AC&DC SI VREMEA REA

Din pacate, desi speram sa nu se intample, satanista formatie AC&DC va concerta la Bucuresti si sunt asteptati peste 50000 de persoane la aceasta manifestatie de adorare a lui satan. sper ca bunul Dumnezeu sa ne ajute totusi impiedicand desfasurarea concertului, deoarece sunt anuntate furtuni si ploi torentiale la Bucuresti pentru acest week-end. Desi nu m-am bucurat niciodata pentru raul altuia, acum consider ca ar fi bine pentru sufletele a mii de tineri daca nu ar mai avea loc concertul.
M-as fi asteptat la o reactie sau macar un sfat pentru tineri, din partea Patriarhiei, dar, ca si in alte cazuri, aceasta prefera tacerea. Pana cand????
Iata si o dovada, pentru cei care nu stiu sau nu cred ca aceasta formatie e satanista. Va recomand, de asemenea, sa cititi si celelalte articole despre muzica rock si satanismul.
danutza

7 comentarii:

  1. să înţeleg că tu crezi şi că americacanii au ajuns pe lună, nu-i aşa?
    hahahahahahahahaha!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. de unde ai dedus asta???? ce legatura au cele 2 lucruri?

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am scris despre asta dar se pare ca lumea ne sare in cap...chiar si dintre crestini...
    Au atras atentia si preotii in biserica.

    http://vremurivechisinoi.blogspot.com/2010/05/de-ce-sa-nu-mergi-la-concertul-acdc.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ziua! Cred ca exagererarea este la ordinea zilei. Daca unora le place muzica unei formatii, asa cum o numiti dumneavoastra sataniste (o mare greseala) inseamna ca acei oameni merita facuti in tot felul, asa cum o faceti dumneavoastra? Si am vazut ca v-ati rugat sa ploua si sa fie furtuni...Pai nu sunteti cel putin la fel de "neinregula" ca toti cei care asculta AC DC? Daca sunteti asa credincioasa...cum puteti sa va ganditi la asa ceva! Si iata ca nu a plouat, nu a fost furtuna si cei 60000 de "satanisti" au avut parte de unul din cele mai mari concerte vazute vreodata in Romania! V-ati gandit vreodata ca nu doar versurile cantecelor anumitor formatii sunt placute de oameni ci si sunetul muzicii? Acele solo-uri de ghitare, acele solo-uri la tobe... Imi pare rau sa o spun, dar "credinta" dumneavoastra va face sa vedeti lucrurile cu totul nerealist! Insa, normal ca nu puteti sa ganditi altfel atunci cand in mintea dumneavoastra sunteti inoculata de tot felul de idei si ganduri!

    RăspundețiȘtergere
  5. eu cred ca tocmai credinta ma face sa vad lucrurile asa cum sunt, iar daca am spus ca mi-as dori sa fie vreme rea, a fost nu pt ca as dori raul cuiva, ci tocmai pt ca imi pasa de ceilalti si as vrea sa ii ajut. uneori nu ne dam seama si nu stim cand avem nevoie de ajutor. una din trasaturile unui crestin ar trebui sa fie si grija fata de celalalt, fata de sufletul lui. cand vezi un om in nestiinta sau greseala , incerci sa il indrepti, sa ii arati drumul spre lumina. mi-ar fi placut ca mii de romani sa NU asculte cantecele de slava adusa lui satan.din pacate, nu s-a intamplat. asta e o dovada in plus ca DUmnezeu ne lasa sa alegem singuri.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dumnezeu ii va pedepsi cu ploaie de foc pe fanii satanisti, occidentul a navalit peste virgina patrie romana!!!!

    RăspundețiȘtergere