Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

joi, 6 mai 2010

DOCUMENTAR DESPRE MASONII CARE CONDUC LUMEA

6 comentarii:

  1. Acesta este ADEVARUL !!! Sunt socat pur si simplu de ignoranta oamenilor orbi care refuza sa se caiasca. TREBUIE facut ceva ... va felicit enorm pentru initiativa. Vreau sa ma IMPLIC ACTIV. Vreau un mail, un id de mess. Trebuie sa vorbim! NU SE MAI POATE!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna,
    Eu sunt lumina, e de datoria mea sa te luminez :) ... Acestea sunt faptele, te rog sa ma contrazici unde poti:

    * Piramida neterminata de pe fata bancnotei de 1 dolar reprezinta Marele Sigiliu al Americii, folosit inca din secolul 17.

    *Ochiul de deasupra reprezinta, contrar opiniei populare, ochiul lui Dumnezeu si este un simbol care a fost folosit inca din Evul Mediu si a fost foarte raspandit.

    *Evul Mediu a fost intre secolele 5 si 15. Masonii au aparut in secolul 16-17.

    * Masonii au o origine obscura dar printre teoriile aparitiile lor se numara si faptul ca s-ar trage din Cavalerii Templieri, altfel numiti Soldatii Saraci-Frati(cu sensul de frati intre ei) ai lui Hristos.

    *Ura pentru masoni vine din partea bisericii catolice care a dat numeroase edicte impotriva lor, nu din partea ortodoxiei.

    * Numarul de 13 care se repeta nu are simbolism satanic. La fondarea Americii au participat 13 colonii care si-au castigat independenta fata de Imperiul Britanic.

    * Simbolul de pe Steaua Vietii ( cel folosit in medicina) este bastonul lui Asclepius (⚕; scris si Asklepios sau Aesculapius), care este un simbol astrologic si reprezinta mitologic zeul fiu al lui Apollo care practica medicina. Cornutus, un filozof din secolul I explica de ce s-a ales acest simbol: "Asclepius isi tragea numele din vindecarea blanda si intarzierea imbatranirii care vine cu moartea."

    *Semnele cu mana sunt niste prostii ce nu merita explicate. In schimb, daca n-ai vazut niciodata "Desenul intoctrinar", el este despre un personaj care ajunge sa-si sacrifice si viata personala si relatiile cu cei din jur pentru ai apara pe cei ce au nevoie de aparare.

    *Persefona este zeita lumii de dincolo in mitologie. In aceiasi mitologie ( cea greceasca unde apare Persefona) Iadul (nu lumea de dincolo. La ei exista o diferenta) este Tartarus, groapa suferintei unde stateau Titanii si sufeltele damnate.

    *Statuia de pe Capitoliu nu trebuia sa fie Fecioara Maria ci este "Statuia Libertatii" (o alta, nu cea din New York)

    *Stiai ca "poporul ales", cel ce l-a omorat pe Iisus cred in acelasi Dumnezeu dar nu au crezut in Iisus? Insusi originea Crestinismului e ca o secta din cadrul evreilor.

    Multumesc pentru ca ai avut rabdarea sa citesti aceste fapte socante. Poti sa le gasesti si in carti si pe internet din numeroase surse mult mai credibile decat "legaturile" facute la intamplare intre diferite lucruri care n-au nicio legatura intre ele :).

    RăspundețiȘtergere
  3. 1. DOCUMENTÁR, ... Adj., s.n. (Film sau scriere) care prezintă fapte absolut autentice. – Din fr. documentaire.
    -> Filmuletul postat este orice vreti voi dar nu un documentar. Probabil ca "Scooby-Doo" este tot un documentar pentru cei care l-au realizat.

    2. @dydevil : noroc cu cei ca tine care au cunostiintele corespunzatoare si timpul necesar sa lumineaze macar un pic mintea celor care "orbecaie prin tara minunilor". Cu toate astea, din pacate, este o pierdere de timp pentru ca lor le place foarte mult "iepurasul cel alb" si nu ai cum sa le explici ca este doar o "poveste".

    3. @Mister : incearca Eu@Dumnezeu-Crestin-Ortodox.ro

    4. @Danutza : m-am lamurit despre tine si blog-ul tau. Se pare ca nu esti capabila sa publici comment-urile la care nu poti raspunde, nu este nici o problema, tu sa fii fericita ! (sunt curios daca acest comentariu va fi publicat)

    5. Statistic vorbind : Grupul asta pe care il reprezinti tu, adica ortodoxismul, este unul din multele grupari ale crestinismului, care crestinism, PARADOXAL reprezinta doar aproximativ 33% din populatia Terrei.

    6. CONCLUZIE: Ce frumoasa ar fi lumea fara credinta celor ca voi !

    RăspundețiȘtergere
  4. stimate dydevil: trebuie sa te contrazic in anumite puncte: evul mediu a durat pana la revolutia lui cromwell, masoneria are originea in antichitate ( hiram a fost arhitectul templului lui solomon). nu confunda masoneria cu o anumita loja, cea a illuminati, care a aparut , intr-adevar, mai tarziu), marele sigiliu al americii nu putea sa apara in sec 17 deoarece america a aparut ca tara in 1776, numarul 13 are legatura cu satana, asa cum vei citi intr-unul dintre articolele postate de mine ulterior acestuia, ochiul nu reprezinta ochiul lui Dumnezeu , ci pe cel al satanei ( lucifer),pe care il venereaza masoneria,iar despre semne si simboluri, iti recomand sa citesti articolele despre acest subiect postate pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  5. kTAz: imi pare rau pt concluzia ta, departe tare de adevar si lumina.fara credinta celor ca mine, lumea practic nu ar exista ( si nici noi). Dumenzeu este cel care a creat aceasta lume si tot El ne-a dat si viata ( sufletul, care este vesnic). cand ai sa intelegi acest lucru, poate vei vedea altfel lumea ... sa iti lumineze bunul Dumnezeu mintea si sa iti deschida inima sa Il primesti acolo!

    RăspundețiȘtergere
  6. As avea o intrebare foarte sincera de la fiecare: cum credeti ca ati putea contribui la demontarea acestui sistem yehudimic luciferian ? Credeti ca sunt sanse de a-i birui, cum si cu ce anume ? Intru-cat acestia si-au ridicat imperiul , sub calauza directa al lui Lucifer, d-zeu lor ! Masonii sunt cei mai pierzatori in acest joc satanic, deoarece in final evreii ,reprezentati de triunghiul piramidei, se vor debarasa si de ei , reprentati de cele 13 nivele ale piramidei. Jidanii, de cand L-au lepadat pe Cristos, au devenit cei mai blestemati oameni ai Terrei. Intelepciunea pe care o poseda, este pur si simplu un rod al ascultarii de Satana. De aceea este scris in Scriptura ca D-zeu a prostit intelepciunea oamenilor si s-a descoperit oamenilor simpli , modesti si sinceri.Impotriva aceste organizatii diabolice , nu exista un razboi al intelepciunii, puterii, armelor sau strategiilor. Pana nu sunt infrante capeteniile lor , care-i guverneaza din vazduh, pana atunci nu exista nici o sansa.Problema este ca edilii spirituali crestini, nu au invatat oamenii sa se lupte cu demonii, caci este scris : " Noi nu avem de luptat impotriva carni si a sangelui, ci impotriva capeteniilor, domniilor, stapanirilor si a duhurilor rautatii care sunt in locurile ceresti" Efeseni6:12.Exista o lupta impotriva acestora si chiar si victoria ne este garantata de Mantuitorul Luca 10:19. Pare o nebunie, exact cat de nebun parea si David de 1,80m sa se lupte cu Goliath de 3,70m. Si totusi David l-a infrant. Cum ? Secretul lui era in sala de fitness al naturii unde a exersat cum sa omoare leul si ursul (simbolul sionismului - masonic -priveste blazonul masoneriei britanice, atunci cand veneau sa-i fure vreo oaie. Si in timp, el a invatat sa omoare atat leul cat si ursul asa ca atunci cand s-a aflat in fata uriasului Goliat, pentru el a fost un fleac, caci stia din experienta ca D-zeu era cu el.Daca veti citi efeseni 6 mai departe, acolo este descrisa armatura crestinului cu care poate doborii, sau cum se exprima Cristos , sa calci in picioare fortele demonice ,fara sa fi periclitat nici o secunda , ca te-ar putea vatama, daca stii sigur ca esti un copil al lui Dumnezeu, umplut cu prezenta Sa divina si cu promisiunea ferma ,ca " Cel ce este in noi, este mai mare (puternic) decat celce este in lume, adica d-zeul veacului acestuia ! Ferice de cei ce citesc si inteleg !

    RăspundețiȘtergere