Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

joi, 4 noiembrie 2010

Vine Antihristul. Numărul lui, 666, are o importanţă. Şi buletinele cu 666 sunt în programul instaurării lui. Să nu ia nimeni un astfel de buletin."

MITROPOLITUL AUGUSTIN DE FLORINA LA POMENIREA SFÂNTULUI DIMITRIE:

“Vine Antihristul. Numărul lui, 666, are o importanţă. Şi buletinele cu 666 sunt în programul instaurării lui. Să nu ia nimeni un astfel de buletin. Este semnul lui Antihrist”.

MITROPOLITUL AUGUSTIN DE FLORINA LA POMENIREA SFÂNTULUI DIMITRIE:
“Vine Antihristul. Numărul lui, 666, are o importanţă. Şi buletinele cu 666 sunt în programul instaurării lui. Să nu ia nimeni un astfel de buletin. Este semnul lui Antihrist”.
“… Multe şi mari minuni a făcut Sfântul Dimitrie. Vă amintesc doar una. Să nu creadă necredincioşii, dreptul lor; noi credem. Pentru că într-o astfel de sfântă zi, 26 octombrie 1912, Sfântul Dimitrie şi-a făcut minunea. Copiii Eladei strigau în divizii şi batalioane: Sfinte Dimitrie, fă minunea ta! Şi într-adevăr, în ziua Sfântului Dimitrie, au intrat în Tesalonic şi au înălţat steagul nostru pe Turnul Alb! Asta nu e minune?
***
Concluzia care este? Sfinţii sunt exemple. Atât Sfântul Dimitrie, cât şi Sfântul Nestor sunt exemple de credinţă, pe care şi noi trebuie să le imităm cât trăim în această viaţă, să le urmăm.Se naşte întrebarea: Credem? Cu cuvintele credem, însă faptele demonstrează că nu avem nici măcar puţin din credinţa pe care au avut-o aceşti sfinţi. Dacă ar fi o prigoană – şi va fi prigoană – aşa cum a fost sub Diocleţian, nu ştiu câţi din aşa numiţii creştini vor rămâne credincioşi lui Hristos.
Va veni sita. Vine Antihristul. Numărul lui, 666, are o importanţă. Şi buletinele cu 666 sunt în programul instaurării lui. Să nu ia nimeni un astfel de buletin. Este semnul lui Antihrist. Acesta va cutremura lumea, îi va cerne pe cei mici şi pe cei mari, şi pe conducători şi pe supuşi, şi pe femei şi pe bărbaţi şi pe copii. Va încerca să-i pecetluiască pe toţi. Noi o singură pecete avem, pecetea Sfântului Botez. Antihristul va încerca să pecetluiască lumea cu pecetea satanei. Şi atunci din mii… unul, doar unul, se va împotrivi! Este exagerat cuvântul meu? Nu este. Fiindcă ce împotrivire arată creştinii de astăzi în comparaţie cu creştinii din primele veacuri? Acelora li se punea cuţitul la gât, ca să hulească, dar nu huleau. Cei de astăzi hulesc fără să-i forţeze nimeni. Cine-i pune cuţitul la gât falsului creştin de huleşte? Dacă deci acum fără cuţit, fără prigoană, hulesc, închipuieşte-ţi ce se va întâmpla când va veni Antihrist…Noi ce trebuie să facem? Să credem. Să ne rugăm: Dă-ne, Doamne, credinţă!, credinţa pe care au avut-o Sfântul Dimitrie şi Sfântul Nestor, credinţa pe care au avut-o strămoşii noştri;

Patru sute de ani au trăit sub turci, cu cuţitul la gât, dar nu s-au lepădat de Hristos.
Şi noi, dacă va fi o prigoană, să rămânem toţi credincioşi şi devotaţi. Banii noştri să-i ia antihriştii, casele noastre să le ia, ogoarele noastre să le ia, animalele noastre să le ia, cum zice Sfântului Cosma Etolianul; însă credinţa noastră în Hristos, nu! Iată cuvintele Sfântului Cosma: „De suflet şi de Hristos aveţi nevoie. Pe acestea două, întreaga lume de-ar cădea, nu pot să vi le ia, doar dacă le veţi da de bunăvoie. Acestea două să le păziţi ca să nu le pierdeţi

.Iubiţii mei, fie ca din toţi câţi auziţi cuvintele mele, copii, femei şi bărbaţi, care îl cinstiţi astăzi pe Sfântul Dimitrie, nimeni să nu ajungă trădător. Să rămânem toţi credincioşi.
Şi chiar dacă o să vină ani blestemaţi – şi vor veni -, şi pe pământ va rămâne un singur creştin, unul singur să rămână, ajunge acesta. Acest unul va învinge. Va învinge unul, nu vor învinge cei mulţi. Nu vor învinge antihriştii, nu vor învinge ateii, ci va învinge Dumnezeul Sfântului Dimitrie.„Dumnezeul lui Dimitrie, ajută-ne”. Amin.”

(traducere: Frăţia Ortodoxă Misionară „Sfinţii Trei Noi Ierarhi”, sursa: A.K.)

4 comentarii:

  1. off topic am si eu o rugaminte: ma poate lamuri si pe mine cineva intr-o problema de ordin tehnic?Este vorba de cardurile bancare cu cip cum sunt cele de la ING de plida.Cipurile sunt rele pt ca au inglobate date personale despre banii pe care ii detine posesorul in cont si tranzactiile pe care le face,poate fi urmarit cand extrage banii de la bancomat sau contine in mod ascuns nr 666?Eu stiam ca acest nr. apare doar pe un anumit cod de bare acela cu 3 liniute nu mai stiu cum se cheama.Repet nu am cunostinte tehnice de aceea as dori o lamurire in acest sens ca sa-i lamuresc pe altii la randul meu care-mi vor cere explicatii.Oricum chiar daca ipotetic n-ar avea 666 pe el cipul este girantul unei monede vrituale e o rotita premergatoare a sistemului in care nu vei mai putea vinde sau cumpara fara acel semn rau famat.De asemenea si cardurile de fidelitate din farmacii si supermarketuri fac parte din acelasi angrenaj,acelea au coduri de bare cu 666 vizibile am cercetat.Astept un raspuns.
    Doamne ajuta!
    Parintele Augustin a trait 104 ani si a criticat de asemenea si ecumenismul nu numai problema actelor cu cip.Dumnezeu sa-l odihneasca intre Sfinti!

    RăspundețiȘtergere
  2. DANUTZA daca ai timp si crezi ca e de folos poti sa faci un post legat de aceste carduri de fidelitate din supermarketuri si farmacii? Au coduri de bara 666 dar foarte multa lume si le face ca ofera reduceri etc.din pacate si multi dintre cei care nu vor acte cu cip si le fac din ignoranta.Multumesc.
    Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  3. multumesc pt sugestie. e f bine ca ai atras atentia asupra acestui subiect.
    nu stiu ce sa zic, dar ma voi uita la un astfel de card. eu, dupa mintea mea slaba, ma gandesc ca nu-i in regula sa ai un card cu cod de bare asociat cu numele tau.
    e interesant ca vor sa ne obisnuiasca cu ideea ca un card e bun.
    cat despre cardurile bancare, am citit teorii ca , atunci cand calculatorul citeste acest cip,apare in protocol si 666. nu stiu ca nici eu nu sunt informatician.
    cert este ca cipurile, asociate cu numele de botez, nu sunt un lucru crestinesc si asta deoarece acceptandu-le , facem jocul satanei, care vrea sa ne obisnuim cu ele, sa ne adoarma vigilenta si sa se ajunga la implantarea sub piele.eu asa vad pericolul cipurilor, chiar daca unele dintre ele nu contin 666.

    RăspundețiȘtergere
  4. de ce scrii satana cu s mic. se scrie cu S mare, asa: Satana. faci si tu ca Obama, a spus sa se scrie cu s mic.

    RăspundețiȘtergere