Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 21 iulie 2010

UE- BABILONUL CEL MARE, NETEZESTE CALEA ANTIHRISTULUI

UE organizeaza summitul ateilor si masonilor. Ateii suparati pe francmasoni

Uniunea Europeana va organiza la Bruxelles un summit al ateilor si al francmasonilor in aceasta toamna, informeaza Euobserver.com. Scopul acestui summit este realizarea unui dialog politic in paralel cu summitul anual tinut cu liderii religiosi din Europa. La inceputul acestei saptamani presedintii Comisiei Europene, Parlamentului European si Consiliului European s-au intalnit cu 24 de episcopi, rabini si lideri din partea comunitatilor hindu si sick. Acest dialog anual are loc incepand din 2005 si pentru prima data este obligatoriu in acest an conform articolului 17 din Tratatul de la Lisabona.

Insa din cauza presiunilor Belgiei (unde miscarile seculare si atee sunt tratate la fel cu religiile) Uniunea Europeana a fost silita sa organizeze si un summit al ateilor, care este programat pentru 15 octombrie. Ceea ce a iritat gruparile atee a fost faptul ca acest summit va cuprinde sub titulatura de "grupari nereligioase" si pe francmasoni. David Pollock, presedintele Federatiei Umaniste Europene a declarat: "Cred ca este mai degraba ciudat. Unele din Marile Loji sunt seculare si sprijina separarea bisericii de stat, insa in acelasi timp pastreaza tot felul de mituri cum ar fi Marele Arhitect al Universului. Imaginea lor publica este ca se ocupa de activitati caritabile, si intr-adevar se implica in astfel de actiuni, insa exista si ritualuri care implica legarea la ochi a candidatilor si rularea pantalonilor. Un fel de jocuri pentru baietei".

David Pollock a declarat pentru Euobserver.com ca umanistii s-au opus includerii "clauzei religioase" in primul Tratat Constitutional al UE si mai apoi in Tratatul de la Lisabona, afirmand ca nimeni nu are dreptul la un summit special mai mult decat orice alt tip de organizatie si toti trebuie sa astepte la rand pentru a vorbi comisarilor UE, ca oricare alta organizatie neguvernamentala, deoarece asta sunt bisericile. "Insa din pacate am pierdut batalia, si astfel, cu summitul ateilor cel putin suntem tratati egal, desi as fi vrut mai degraba sa fim alaturi de biserici. Insa am fost pusi laolalta cu francmasonii", a mai declarat David Pollock.

2 comentarii:

  1. stai sa vezi atentate ... clanurile din parlament nu dorm ... sa va explic cum sta treaba cu deshumatul s. Ceausescu …. se impusca 2 iepuri … 1 . se influenteaza politica in RO prin psihicul romanilor … si 2 . se vinde o mare cantitate de euro … dupa deshumare euro scade ptr. ca suntem mai credibili cica in UE cu ADEVARUL justitia etc … si se poate cumpara o mai mare cantitate … nici nu stiti cum se invarte valuta la ASEMENEA NIVEL … astia se ocupa de magarii ….

    RăspundețiȘtergere