Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

vineri, 9 iulie 2010

“Vina e a noastra daca sectarii si ecumenistii castiga teren”

Pr. Adrian Făgeţeanu: despre ierarhii ecumenişti

Pr. Adrian povesteste confesiunea unui ierarh care i-a marturisit: “Cum sa ma lupt daca nu sunt sprijinit de nimeni?”.

Nu avem ierarhi vrednici deoarece nu ne rugam sa ii cerem lui Dumnezeu ca sa ne dea omul potrivit ca sa ne salveze din dezbinare. “Avem crestini in tara, nu avem conducatori”

“Rezultatele intalnirilor ecumeniste sunt dezastruoase: desi citim despre cati crestini au murit pentru apararea icoanelor, acum insisi vladicii nostri le scot din biserici si din manastiri. Tot goana dupa bani …”

“Vina e a noastra daca sectarii si ecumenistii castiga teren”

4 comentarii:

  1. in fiecare oras sa fie facute liste cu masinile de lux ale preotilor .....

    RăspundețiȘtergere
  2. Ar trebui să începem o campanie anti-Apologeticum, că dacă ar fi după ei nu s-ar mai mântui nimeni...

    RăspundețiȘtergere
  3. stiu si eu daca ar trebui sa incepem sa fim anti...crestini? eu ma gandesc ca ar trebui sa fim uniti. acum, nu-s lamurita cine sunt ei? sunt de la manastirea Petru Voda? apoi, de mantuire se ocupa Hristos. daca ei judeca stramb si nu vor sa se indrepte, e pacatul lor. nu e bine sa smintesti pe nimeni. daca s-ar fi hotarat intr0un sinod ceea ce au zis ei,respectam asta, dar mi se pare ca au exagerat, desi scopul lor este sa ne indepartam de actele biometrice.
    eu, daca am constatat ca anumite bloguri aveau anumite tendinte extremiste sau se indepartau de Duhul bisericii, le-am exclus din lectura mea zilnica. poate e o idee, dar trebuie sa ma lamnuresc mai intai de toate ca sa nu judec fara temei pe nimeni.

    RăspundețiȘtergere
  4. legile femosan ... PLANUL SECRET AL MAFIEI PARLAMENTULUI-SE AMANA IMPOZITAREA AVERILOR PANA LA AL 3 LEA RAZBOI MONDIAL* SA SE IMPOZITEZE AVERILE cu 30% URGENT - si dupa 2 ani sa returneze cei 30% numai celor cu averi facute CORECT nu cu SMECHERII !!! ACUM SE VEDE cine din POLITICA ESTE ROMAN sau TRADATOR !!!

    RăspundețiȘtergere