Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

luni, 19 iulie 2010

5 OAMENI DE CARE S ESPUNE CA AU FACUT PACT CU DIAVOLUL PENTRU FAIMA, BANI..

Satanic! Vezi aici oamenii care au facut pact cu diavolul!

Eu nu stiu daca este adevarat sau nu. Mi s-a parut interesant ca au abordat tema tocmai ei, cei de la Pro Tv!
danutza

Faima, munti de bani, milioane de fani... oameni care au obtinut totul de la viata suspect de usor, chiar diavolesc. Va vom prezenta un top ce cuprinde 5 oameni despre care se crede ca au facut pact cu diavolul.

Papa Silvestru al II-lea (945 - 1002)

Papa Silvestru al II-lea a fost unul dintre cei mai invatati oameni ai vremii. Bine pregatit in matematici, astronomie si mecanica, este cel care a pus bazele hidraulicii, a inventat ceasul cu pendula si a introdus numerele arabe in Europa.

De asemenea a scris carti de matematica, stiinte ale naturii, muzica, teologie si filosofie. Dupa moartea sa, oamenii vremii credeau ca inteligenta cu care a fost "dotat" a fost un rezultat al pactului cu diavolul.

Nicolo Paganini (1782 - 1840)

Nicolo Paganini a fost unul dintre cei mai buni violonisti care au trait. A invatat sa cante la mandolina la varsta de 5 ani si a inceput sa compuna piese muzicale la varsta de 7 ani.

A tinut primul concert in fata publicului la varsta de 12 ani, insa la numai 16 ani a disparut din viata publica, abandonandu-se in bratele alcoolului. A reusit sa isi revina, iar la 22 de ani a devenit primul superstar.

Paganini a fost capabil sa cante trei octave pe patru corzi, o operatiune care este aproape imposibil de realizat chiar si de violonistii consacrati din zilele noastre.

Una dintre cele mai importante piese compuse de el se numeste Le Streghe, care tradus inseamna "Dansul vrajitoarelor".

Dupa ce a interpretat aceasta piesa muzicala, oamenii care l-au ascultat cantand au pretins ca l-au vazut pe diavol ajutandu-l pe Paganini sa interpreteze. Acesta a fost si motivul pentru care Biserica Catolica a refuzat sa il inmormanteze intr-un cimitir din Genova. Ramasitele sale umane au fost ingropate in 1876 intr-un cimitir din Parma.

Gilles de Rais (1404 - 1440)

Gilles de Rais era considerat inteligent, curajos si foarte chipes. Dupa ce tatal sau a murit, a inceput sa frecventeze comunitatile oculte conduse de un numit Francesco Prelati. Acesta i-ar fi promis ca daca va omori si va viola copii, va putea sa traiasca vesnic. Astfel, sub aceste indemnuri diabolice, Gilles a violat, torturat si ucis intre 80 si 200 de copii.

Cand a fost prins, a fost judecat si gasit vinovat, iar apoi a fost executat prin spanzurare si ardere.

Generalul Jonathan Moulton (1726 - 1787)

Jonathan Moulton si-a inceput cariera ca un ucenic la un cabinet de avocati, insa in 1745 a abandonat lucrul si s-a inrolat in armata, incepandu-si astfel cariera militara.

A luptat in razboiul regelui George, in razboiul Francez si cel Indian. S-a casatorit in 1749 si a facut 11 copii. S-a imbogatit rapid, devenind cel mai instarit om din tinut, iar acest lucru a condus la asocierea lui cu diavolul.

In momentul in care a murit, trupul sau neinsufletit a disparut din cosciug, fiind inlocuit cu o cutie plina de monede gravate cu imaginea diavolului.

Giuseppe Tartini ( 1692 - 1770)

Tartini a fost un compozitor si violonist italian. A fost unul dintre cei mai faimosi muzicieni, compunand peste 400 de piese.

Cea mai celebra opera a sa se numeste "Sonata Diavolului", iar povestea din spatele acestei sonate porneste de la un vis. Giuseppe a povestit ca in visul sau a aparut diavolul care i-a cerut sa se transforme in ucenicul sau. Asa ca Tartini a inceput sa ii "predea" diavolului lectii de vioara. Dupa ce a terminat ora de teorie, Tartini i-a dat vioara diavolului, iar in momentul in care acesta a atins corzile instrumentului Tartini a fost pur si simplu fermecat.

Cand s-a trezit din acest vis ciudat, Giuseppe a scris sonata, incercand sa redea cat mai fidel sunetele pe care le-a auzit in vis.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu