Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

duminică, 21 noiembrie 2010

CONFORTUL ARE PRETUL LUI

Chimicalele din gospodărie afectează fertilitatea
Chimicalele din materialele plastice (bisphenol A/ BPA), perfluorocarburile, care se găsesc în vasele de gătit antiaderente, substanţele ignifuge (lacuri şi vopsele folosite pentru produsele din lemn), agentul antibacterian triclosan pot induce pubertate precoce şi probleme reproductive, potrivit unor studii prezentate într-o conferinţă unde a fost dezbătută problema siguranţei chimicalelor.

Sursa: AFP"Am început să ne punem întrebări cu privire la modul în care expunerea repetată la BFA afectează sistemul reproducător, iar studiile au confirmat. De exemplu, fetele afroamericane intră la pubertate mai devreme", afirmă Linda Giudice, profesor la Universitatea din California.

3 comentarii:

  1. Danutza, de ce nu pui totusi si sursele stirilor? Asa e corect si e important, de multe ori.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu pun pe de o aprte, pt ca postez destul de in graba, iar pe de alta aprte, pt ca intentia mea este doar sa raspandesc informatia. am mai spus ca nu scriu articole, ci doar cate un comentariu la el, asa ca nu am avut niciodata pretentia ca as fi autoarea vreunui articol. uneori , in articole, exista sursa, o mai citez si eu cand imi aduc aminte. nu cred ca deranjeaza prea mult ca lipseste sursa.cand am preluat cate un articol de pe blogurile ortodoxe, am postat sursa, dar din presa...mai rar.
    multumesc pt sugestie. o sa incerc sa tin cont de ea.

    RăspundețiȘtergere