Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

duminică, 8 august 2010

Efectele miraculoase ale semnului crucii

Efectele miraculoase ale semnului crucii
Oamenii de ştiinţă ruşi au dovedit experimental proprietăţile miraculoase ale semnului crucii şi a rugăciunii.

"Am stabilit că vechiul obicei al facerii semnului crucii deasupra mâncării şi băuturii, înainte de masă, are un profund sens mistic. În spatele lui este un folos practic: mâncarea este purificată efectiv imediat. Este o mare minune, ce se întâmplă fizic în fiecare zi", a declarat fizicianul Angelina Malahovskaia.

Ea a studiat puterea semnului crucii timp de aproximativ zece ani. A făcut numeroase experimente, ce au demonstrat în mod verificat rezultatele făcute apoi publice. A descoperit, în special, proprietăţile bacteriale unice ale apei după ce este binecuvântată cu o rugăciune ortodoxă şi cu semnul crucii. Studiul a mai observat un nou şi necunoscut efect al Cuvântului lui Dumnezeu, de transformare a structurii apei, în special, a densităţii ei optice în spaţiul spectral ultra-violet. Oamenii de ştiinţă au studiat impactul rugăciunii Tatal nostru şi al semnului crucii asupra bacteriilor patogenice. Mostre de apă din diferite surse - fântâni, râuri, lacuri - au fost folosite în cercetare. Toate mostrele conţineau anumite bacterii. S-a observat că dacă se rosteşte rugăciunea domnească şi se face semnul crucii asupra apei, numărul de bacterii dăunatoare scade de şapte, zece, de sute, chiar mii de ori. Experimentele au fost făcute astfel încât să se excludă posibilul impact al sugestiei mentale. După rostirea rugăciunii numărul bacteriilor, indiferent de mediu, a scăzut faţă de mostrele de referinţă.

Oamenii de ştiinţă au mai dovedit efectul benefic al rugăciunii şi al semnului crucii asupra oamenilor. La toţi participanţii la teste presiunea sângelui s-a stabilizat iar parametrii s-au îmbunătăţit. În mod uimitor, parametrii s-au modificat în direcţia necesara vindecării: la oamenii hipotensivi presiunea sangelui a crescut, iar la hipertensivi a scăzut. S-a mai observat că dacă semnul crucii este facut neîngrijit, şi fără să atingă punctele corespunzatoare - centrul frunţii, centrul plexului solar şi umerii - rezultatele pozitive ale testelor sunt mai slabe, sau chiar absente.

Interfax

sursa: toaca.md

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu