Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

joi, 5 august 2010

SE PARE CA RAUL ARE MAI MULTA PRIZA LA OAMENI...SATANA E IN TOP

Dan Brown doboară record după record cu "Simbolul pierdut"

Romanul "Simbolul pierdut" al americanului Dan Brown a mai stabilit un record.

Simbolul pierdut "Simbolul pierdut" a devenit cartea cu cele mai multe exemplare vândute într-o singură săptămână în Marea Britanie, peste 140.000, potrivit presei britanice.
Dan Brown şi-a doborât astfel propriul record, stabilit în 2005 cu "Codul lui Da Vinci", care a înregistrat, tot în şapte zile, mai puţin cu circa 16.000 de exemplare vândute decât "Simbolul pierdut", scrie NewsIn.
Anul trecut, ediţia lansată în septembrie a fost cea mai vândută carte în primele 36 de ore de la intrarea pe rafturile librăriilor.
De la publicarea primului său roman de succes, "Îngeri şi demoni" în 2001, vânzările cărţilor lui Dan Brown au totalizat, numai în Marea Britanie, peste 78 de milioane de lire sterline, potrivit unui studiu prezentat de publicaţia The Bookseller.

si


Lady Gaga are un nou record: 13 nominalizări la premiile MTV

Principalul contracandidat al lui Lady Gaga va fi Eminem, cu 9 nominalizări.

13 nominalizări la premiile MTV. Dacă vorbim de 2010, o singură vedetă putea stabili acest record: neobosita şi nelipsita Lady Gaga.
Regina absolută a topurilor şi difuzărilor în ultimul an, Lady Gaga a fost nominalizată de două ori chiar la una din cele mai râvnite categorii - cel mai bun videoclip, cu Bad Romance şi Telephone. La spectacolul-ceremonie ce va avea loc luna viitoare la Los Angeles, Lady Gaga îl va avea drept principal contracandidat la premii pe rapperul Eminem, nominalizat la 9 categorii.
La aceeaşi competiţie, Lady Gaga obţinea anul trecut trofeul pentru cel mai bun tânăr artist. Când a aflat numărul de nominalizări, Lady Gaga a ţinut să mulţumească telespectatorilor MTV, "în numele tuturor monstruleţilor şi al creaturilor posedate de sine din univers

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu