Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 21 august 2010

RIPOSTA PLANETARA???

Eu stiu ca profetiile spunc a razboiul va porni intre Turcia si Grecia. Sa fie acest programat razboi un preambul la razboiul cel amre si nimicitor?
danutza

Ahmadinejad ameninta cu o riposta “planetara” in cazul in care Iranul este atacat

Presedintele iranian Mahmoud Ahmadinejad a promis o “riposta la scara planetara” in eventualitatea unui atac asupra tarii sale, intr-un interviu acordat pentru numarul de sambata al cotidianului Al-Sharq din Qatar.

”Optiunile noastre nu vor cunoaste limite (...) Ele privesc planeta intreaga”, a afirmat presedintele iranian, raspunzand unei intrebari legate de o eventuala reactie a Teheranului la un posibil atac, relateaza Agerpres.

Statele Unite si Israelul au afirmat in mai mult randuri ca nu exclud un atac impotriva Iranului, pentru a pune capat controversatului program nuclear al Teheranului. Occidentalii banuiesc ca, in pofida dezmintirilor lor, autoritatile iraniene incearca sa construiasca arme atomice, la adapostul programului nuclear civil.

“Cred ca unii se gandesc sa atace Iranul, in special in randul entitatii sioniste, insa ei stiu ca Iranul este un scut indestructibil si nu cred ca stapanii lor americani ii vor lasa sa o faca”, a spus liderul iranian. “Ei mai stiu si ca palma iraniana va fi puternica si dureroasa”, a adaugat Ahmadinejad.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu