Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 7 august 2010

SI ROMANIA ESTE GRADINA MAICII DOMNULUI.

Nu cred in profetiile despre Romania ale lui Sundar Singh. Nu cred nici in cele ale lui Petrica Lupu. Nici in ipoteza ca noul ierusalim va fi Romania. Dar mi s-a parut interesanta aceasta marturisire a unei minuni a Maicii Domnului, in care ni se vorbeste despre un colt din Romania ca despre o gradina a Maicii sfinte, mai ales tinand cont ca autorul cartii este grec, asa ca m-am gandit sa v-o redau si dvs.
Se stie ca pustnici nevazuti mai sunt doar pe sfantul Munte Athos si pe Rarau-Giumalau.
Poate ca mai exista credinta curata si pe plaiurile noastre. Doamne-ajuta!
danutza

Pe valea Bistritei, in Romania, a fost intemeiata in secolul XIV, manastirea Bisericani. Acolo exista o mica icoana a Maicii Domnului, cunoscuta si respectata de locuitorii din jur.

In aceasta vale traiau din vremuri indepartate sihastrii, care erau suparati, deoarece alti monahi, mai tineri, construiau colibe si biserici din piatra si nu din lemn,dupa cum se obisnuia pana atunci.

Cei batrani credeau ca le va schimba in rau gandirea monahala si isi vor pierde sufletul. Au plecat, asadar, spre muntele Athos.

Icoana Maicii Domnului din Bisericani a facut o minune.

Pe cand ei mergeau, le-a aparut in fata si le-a zis:
-Intorceti-va imediat!

Locul de aici este si el "gradina mea".

Calugarii i-au dat ascultare si s-au intors. Mai tarziu, in locul in care li se aratase Maica Domnului au construit un loc de inchinaciune.

( din "Aparitii si minuni ale Maicii Domnului")

3 comentarii:

  1. potopul cu ape a fost inceputul purificarii ... Marea Neagra se va RAZBUNA - legile FEMOSAN ptr. cine le INTELEGE !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. cum sa nu?gradina Maicii Domnului si...se fac milioane de avorturi pe an...

    RăspundețiȘtergere
  3. probabil ca in zilele acelea era un loc plin de credinta aici. din cauza multimii de pacate, insa, suferim si vom suferi, pt ca nu vrem sa ne caim pt relele noastre.

    RăspundețiȘtergere