Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

vineri, 6 august 2010

NO COMMENT!

Primarul din Reykjavik a participat la Gay Pride travestit în femeie

Noul primar din Reykjavik, comedianul Jon Gnarr, s-a dus la Gay Pride din localitate travestit în femeie dată cu ruj, cu perucă blondă şi geantă de mână de culoare galben fluorescent, au anunţat, vineri, organizatorii.


Primarul din Reykjavik a participat la Gay Pride travestit în femeie
Când maestrul ceremoniei a chemat pe scenă pe nonconformistul ales islandez, acesta a apărut purtând o rochie frumoasă cu flori, care acoperea un bust generos, explicând că "primarul nu a putut veni."
Tatăl a cinci copii, Gnarr, de 43 de ani, a devenit la începutul lunii iunie, spre surprinderea tuturor, primarul capitalei islandeze după ce a câştigat alegerile cu un partid numit "Cea mai bună parte". El a promis să fie "în primul rând un primar distractiv."
În timpul campaniei, "Cea mai bună parte" a denunţat iresponsabilitatea elitei politice şi financiare a ţării, afectată de o gravă criză financiară în toamna anului 2008.
Islanda a devenit, în februarie 2009, prima ţară din epoca modernă care avea un lider homosexual, primul ministru Johanna Sigurðardóttir. Parlamentul islandez a legalizat la mijlocul lunii iunie căsătoria de acelaşi sex.
Gay Pride islandeză a început joi seară şi se va încheia duminică, cu o defilare în Reykjavik sâmbătă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu