Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

vineri, 12 noiembrie 2010

CUTREMURATOR! CUM VOR SA NE EDUCE COPIII!!!

ONU promoveaza sexul inca de varsta de… sugar. Noile directive UNESCO privind eduxatia sexuala la copii

“Nu este niciodată prea devreme să începem să discutăm cu copiii despre chestiunile sexuale”, se arată în directivele emise de către UNESCO.

Odată extrem de respectat pentru independenţa şi integritatea sa, UNESCO lucrează acum în parteneriat cu… Consiliul Informaţiei despre Sexualitate şi Educaţie al SUA (SIECUS), o ramură educaţională a controversatului Institut Kinsey.

În septembrie anul trecut, o serie de critici s-au adresat noilor orientări UNESCO privind educaţia sexuală, promovarea avortului legal şi masturbarea (onanism) pentru copiii de pana la 5 ani. Intensitatea obiecţiilor a forţat agenţia să-şi traseze liniile directoare, emiţând unele noi în decembrie.

UNESCO recunoaşte că unul dintre directorii SIECUS este principalul autor al direcţiilor sale sexuale. Liniile directoare sunt citate autoritar ca model de educaţie sexuală adecvată vârstei, într-un nou raport ONU privind drepturile la educaţie, care a fost, fără menajamente, enunţat de către membrii ONU săptămâna trecută.

UNESCO a eliminat unele referinţe explicite, în liniile directoare revizuite, dar a păstrat o anexă cu “principiile directoare”, care includ un curriculum de educaţie sexuală, inspirat de Kinsey, pentru copiii până în vârsta de 5 ani. Acest curriculum îi instruieşte pe părinţi să le ofere copiilor păpuşi anatomic corecte, pentru joacă, şi să-i informeze despre diverse relaţii sexuale, susţinând masturbarea.

“Dacă un copil îsi atinge organele sale genitale, în privat, trebuie ignorat comportamentul”, sugerează curriculum-ul. În ceea ce priveşte identitatea genului şi orientarea sexuală, curriculum-ul avertizează că părinţii care insistă pe consolidarea identităţi tradiţionale de gen, vor împiedica creşterea copiilor lor. “Confuzia faţă de aceste probleme şi frica de homosexualitate (homofobie) i-a determinat pe mulţi părinţi şi adulţi să limiteze libertatea de exprimare indivuală a fetelor şi băieţilor”.

Un alt model al curriculum-ului inclus în orientările UNESCO, afirmă că instructorii trebuie să evite moralizarea. Într-un alt articol, autorii constată o contradicţie între “abordările religioase şi drepturile de bază”. Un alt curriculum examinează dezvoltarea sexuală incipientă, observând că copiii cu vârste de până la doi ani pot “experimenta plăcerea genitală”, şi de la vârsta de 3 ani se pot angaja în “jocuri sexuale”.

Sexologul Alfred Kinsey şi-a fondat institutul său în Universitatea Indiana. Kinsey s-a afirmat în anii 1940 şi 1950 pentru munca sa în documentarea comportamentelor sexuale umane. Criticii l-au acuzat pe Kinsey că promova pedofilia (in cercetarile sale arata ca adultii documentati pot provoca placeri sexuale copiilor si sugarilor). Institutul Kinsey a creat SIECUS în 1964 ca o divizie proprie de învăţământ. Primul director a fost Dr. Mary Calderone, fostul director medical al Planned Parenthood.

Un raport guvernamental recent a arătat că SIECUS a încasat 1,6 milioane $ din fonduri federale, între 2002 şi 2009.

Luna trecută, un grup de lucru UNESCO a lansat un raport prin care se arăta că se aşteaptă o nouă înfăţişare a moratoriului ONU privind clonarea umană. Grupul a propus ca doar clonarea terapeutică să fie interzisă, ceea ce ar permite sprijinirea unui centru pentru cercetare care implică alte tipuri de clonare.

*Traducere dupa o analiza de Terrence McKeegan, vicepresedinte si membru-senior al Institutului pentru Drepturile Omului si Familia Catolica NewYork - Washington D.C., scrisa ieri, 4 noiembrie 2010

Agentie de stiri religioase Lacasuri Ortodoxe

3 comentarii:

  1. astia trebuie sa plece in mijlocul oceanului sa se trezeasca ....

    RăspundețiȘtergere
  2. pe fundul oceanului ar fi mult mai bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. problema e grava. li se inoculeaza de mici niste principii eronate, departe de morala crestina. vor sa contruiasca noul om al new age. trebuie sa luam atitudine si sa ne opunem acetor planuri diabolice.

    RăspundețiȘtergere