Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

marți, 28 decembrie 2010

ATENTIE UNDE SI CUM PASTRATI TRADITIILE POPULARE! AMERICANIISE PARE CA NU LE APRECIAZA!

Români luaţi de trupele SWAT în America, pentru că au tăiat porcul în curte

Tabloul pe care l-au găsit trupele Swat în curtea românilor este uşor de imaginat pentru noi, scenariu de groază pentru ei: un bărbat ţinea un lighean pentru a colecta sângele, un altul pârlea porcul cu o butelie de gaz.
O familie de români din Chicago a fost luată pe sus de către trupele Swat şi dusă la poliţie, după ce a înjunghiat porcul în curtea casei.
Potrivit crimetime.ro, mascaţii au intervenit după ce vecinii au chemat poliţia, alertaţi de zgomotele care se auzeau. Tabloul pe care l-au găsit trupele Swat în curtea românilor este uşor de imaginat pentru noi, scenariu de groază pentru ei: un bărbat ţinea un lighean pentru a colecta sângele, un altul pârlea porcul cu o butelie de gaz.
Se pare că americanii nu au vrut şorici, i-au dus pe români la secţie, unde au fost scăpaţi de un avocat conaţional. Deşi avocatul a pledat potrivit unei legi care acordă dreptul la libertate culturală în privinţa ritualurilor tradiţionale, românii au primit un avertisment şi vor fi supravegeaţi timp de doi ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu