Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 21 aprilie 2010

DUMNEAVOASTRA DORITI? EU, NU! DAR...NE VA INTREBA CINEVA???

V-ati dat seama ce urmaresc? Se leaga lucrurile? Incep sa ne obisnuiasca cu ideea de desfiintare a granitelor, a traditiilor, a ideii de nationalism ( vezi ce a patit presedintele polon care era un nationalist!), a religiei, a monedelor, etc, etc. Iata cum ne pregatesc psihologic sa acceptam ideea de unic: tara, religie, armata, popor, conducator. care va fi antihrist. sa desfiintam monedele, sa desfiintam granitele, sa desfiintam traditiile, sa desfiintam popoarele, sa desfiintam religiile.... sa ne unim cu celelalte uniuni formate ( cea nord sau sud americana, cea africana, cea asiatica, cea pacifica- toate exista)..... sa devenim un singur popor..globalizarea...ecumenismul...sunt cele mai mari pericole care ne pandesc
""E bine sa fim una, sa fim un singur popor, sa avem o singura armata, o singura religie, ca sa nu mai fie razboaie religioase, un singur conducator.." Asta vor spune, desigur, dupa ce ne vom obisnui cu o singura tara: UE.
danutza

Moneda euro poate fi salvată doar de o fuziune a statelor UE

Dacă statele Uniunii Europene nu vor fi unificate sub aspect financiar şi politic, zona euro se va desfiinţa, avertizează compania de servicii financiare Citigroup.

Soarta monedei euro depinde de crearea 'Statelor Unite ale Europei'

Un document trimis de compania de servicii financiare Citigroup către clienţii săi arată că zona euro se va desfiinţa dacă statele Uniunii Europene nu fuzionează atât la nivel fiscal, cât şi la cel politic.

"Europa trebuie să se decidă dacă se va transforma în 'Statele Unite ale Europei' sau va rămâne un amestec pestriţi de state independente", se menţionează în documentul semnat de Tom Fitzpatrick, analist-şef la Citigroup în New York, potrivit EUobserver.com.

Potrivit Citigroup, dacă o astfel de integrare nu va avea loc, soarta zonei euro este pecetluită, chiar şi în cazul în care criza grecească va fi rezolvată între timp.

Citigroup este cea mai mare companie de servicii financiare din lume şi una dintre primele patru bănci americane ca mărime.

La începutul lui 2010, miliardarul George Soros a avertizat şi el că zona euro se va dezbina dacă nu va exista o fuzionare a statelor din Uniunea Europeană la nivel fiscal.

3 comentarii:

  1. PARLAMENTARII si POLITICIENII trebuie sa faca CHETA ptr. EDUCATIE si TRATAMENTE !!! Numărul crimelor comise în Mureş a crescut alarmant .Dacă în 2009 au fost înregistrate opt fapte de omor, în nici patru luni, cât a trecut din 2010, numărul omorurilor a ajuns la nouă. Medicii psihiatri pun fenomenul pe seama dezechilibrului mintal, a frustrărilor cotidiene sau a geloziilor patologice. Fie că a fost vorba de tâlhărie, răzbunare sau gelozie, unele crime au fost comise cu o cruzime greu de imaginat.

    RăspundețiȘtergere
  2. ar trebui sa faca cheta pt multe domenii deficitare. ar trebui, de fapt, sa faca ceva si pt tara, nu doar pt ei. vom asista, pe fondul lipsei de educatie religioasa, a cresterii somajului, a situatiei economice precare din tara, la cresterea infractionalitatii. asa ca....

    RăspundețiȘtergere
  3. ar trebui sa fac cheta pt taote domeniile de activitate. de fapt, ar trebui sa faca ceva si pt tara, nu numai pt ei.

    RăspundețiȘtergere