Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

luni, 5 aprilie 2010

Marile economii ale lumii, aproape de un acord privind o taxa bancara globala

Cu pasi repezi, dar fara multa valva, NOM (NWO) se apropie. Pregatirea psihologica este esentiala pentru a fi acceptata de majoritate, fara a da de banuit ( vezi articolul :http://mucenicul.wordpress.com/2010/04/02/cercetatorii-au-descoperit-o-busola-morala-in-creier-care-poate-fi-controlata-de-magneti/ )
danutza

Marile economii ale lumii, aproape de un acord privind o taxa bancara globala

Marile economii ale lumii sunt aproape de un acord privind instituirea unei taxe la nivel mondial pentru banci, a declarat premierul Marii Britanii, Gordon Brown, potivit Financial Times, citat de Bloomebrg.

Germania, Franta si Marea Britanie sunt de acord in termeni generali privind necesitatea unei taxe, a spus el, adaugand ca spera si la adeziunea Statelor Unite.

Premierul britanic a subliniat ca sunt sanse reduse ca o intelegere in acest sens sa fie incheiata la urmatoarea reuniune G20, din iunie. Sunt totusi sperante pentru reuninunea programata in luna noiembrie, in Coreea de Sud.

"Relatia intre banci si societatea trebuie sa se schimbe", a adaugat Brown, citat de Financial Times.

3 comentarii:

  1. multumesc ca te-ai inscris ca persoana interesata. te urmaresc de ceva timp pe blogul saccsiv sau , uneori, pe realitatea .net.astept sugestii pt a face mai interesant si mai apropae de adevar acest blog.

    RăspundețiȘtergere