Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 3 iulie 2010

BECALI SI MASONII

Iata o stire care m-a uimit, desi, in ziua de azi, e foarte greu sa ma mai mire ceva. Nu ca nu m-as fi asteptat la ceva anormal din partea lui Becali, dar chiar nas la cea mai tare nunta a masonilor.... tinand cont ca se pretinde a fi un bun crestin....e ceva la care nu m-as fi gandit. De Nastase stiam, de Vanghelie....de becali ..nu.Orice e posibil intr-o lume controlata de bani si interese financiare.
danutza

Gigi Becali, nas la cea mai tare nunta a masonilor din Romania!

Gigi Becali a fost azi nas la o nunta a masonilor din Romania. Cu papion, orhidee galbena in piept si cu porumbei in mana, asa a aparut patronul Stelei la nunta la care s-a impacat si cu suporterii Stelei.

Becali a descalecat dintr-o limuzina pentru care a platit 600 de Euro. Si-a asortat orhideea din piept la buchetul sotiei. A fost insotit de doua dintre cele 3 fiice.

Cununia a avut loc la Peris, unde Becali a fost pazit de Fachirul din Peris, personajul devenit celebru la galele de skandenberg.

Becali a fost asteptat de fani vopsiti pe fata in culorile Stelei.

Gigi va fi distrat de bufoni la petrecerea cu tematica regala de la Snagov. S-a incalzit cu sampanie inca de la biserica.

Becali a dat si peste un dinamovist la nunta - fostul premier Nastase.

4 comentarii:

  1. poate ca Becali habar n-are ca e nasul unor masoni. Poate ca respectivii masoni or fi renuntat sa mai fie masoni, poate n-or fi masoni, si e doar un zvon.
    Poate ca Becali habar n-are ca masoneria e impotriva crestinismului. Sincer, eu chiar cred ca Becali e un bun crestin, atat cat poate el sa fie.

    RăspundețiȘtergere
  2. sincer...eu cred ca becali e departe de ceea ce se numeste un bun crestin. pai...sa ne gandim: spune in evanghelie ca atunci cand faci milostenie, nu trebuie sa stie stanga ce face dreapta? atunci de ce are nevoie de televiziuni cand se duce sa faca donatii unor sinistrati sau oameni nevoiesi? sta tare rau la capitolul smerenie. are el ceva credinta, dar e lung drumul pana la a fi un crestin bun. cati dintre noi ne putem numi asa?
    apoi, cred ca stia f bine pe cine cununa, ca doar finul e un personaj celebru dintr-o familie celebra. cred ca a ajuns becali sa se inchine mai mult lui mamona decat lui Dumnezeu. banul il conduce. nu ii gasesc nici o scuza. poate ca sunt cam categorica sau gresesc si nu vreau sa-l judec eu. doar incerc sa imi formez o opinie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Becali , Boc si Basescu sunt santajati de masoneria si mafia din RO. asta este clar , deci sunt victime sigure orice ar fi ...

    RăspundețiȘtergere
  4. La Campulung ajung sa ma purific de praful sudului. Verdeata si ploaie. limuzina nunta bucuresti

    RăspundețiȘtergere