Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 21 iulie 2010

MARE E GRADINA DOMNULUI...


Liderul ateilor din America si-a „debotezat” necredinciosii cu un foen

La Conventia anuala a ateilor americani, directorul legal al gruparii ateiste de peste ocean, Edwin Kagin, si-a „debotezat” urmasii necredinciosi folosind un uscator de par cu care a indepartat simbolic apa stropita pe fruntile lor dupa nastere. Kagin sustine cu tarie ca, in ciuda orientarilor religioase, fiecare persoana are dreptul sa spuna si sa faca ce doreste, atata timp cat se incadreaza in limitele legii, si considera drept abuz practica parintilor de a le oferi copiilor o educatie religioasa fundamentalista.Cu avantul oratoric al unui predicator, imbracat intr-o mantie calugareasca si inaltat pe un podium, Edwin Kagin a citit in latina dintr-un manunchi de pagini, spre amuzamentul multimii adunate, si i-a indemnat pe participantii la Conventia anuala a ateilor americani sa se apropie pentru a-si primi „debotezul” cu un foen pe care scria „Ratiune si Adevar”, scrie ABC News. „Apropie-te si primeste spiritul aerului cald care iti va indeparta stigma si ramasitele petei apei de botez”, a strigat Kagin.

Ateii spun ca foenul are aceleasi puteri magice si spirituale ca o ceremonie de botez, iar liderul lor „religios” spune ca religia nu trebuie folosita pentru a le impune oamenilor cum sa-si traiasca viata. „[Religia] face rau femeilor care vor sa aiba control asupra propriului corp si a drepturilor de reproducere”, sustine Kagin, care, intr-un alt ritual simbolic, le-a cerut femeilor necredincioase sa poarte burka si sa intoneze un imn. „Face rau unui numar mare de oameni si spune ca ‘ceea ce facem noi este sacru si inviolabil. Putem face ce vrem cu drepturile voastre iar voi nu puteti reactiona’”.





sursa: hotnews

5 comentarii:

  1. sA NE apere Bunul Dumenzeu de asemenea pericole!
    Au innebunit de-a binelea unii dintre semenii nostri!
    Oare se poate chiar mai mult decat asa?
    Doamne apara-ne si pazeste-ne de toate aceste creaturi!

    RăspundețiȘtergere
  2. divolul are tot mai multi adepti, dar chair sa crezi ca poti sterge pecetea de la botez ( care la ei oricum e discutabil) cu ...un foen, asta e chiar tare!

    RăspundețiȘtergere
  3. mi e milă de ei, sincer în ce hal sunt

    RăspundețiȘtergere
  4. si mie si, atata vreme cat sunt orbiti de ura si s-au lasat pe mana diavolului, e tare trist ! sa ne rugam pt ei!

    RăspundețiȘtergere