Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

joi, 22 iulie 2010

O FI DE BINE...? O FI DE RAU...?

Bancherii din România se întâlnesc la Bruxelles cu reprezentanţii FMI şi ai CE

Reprezentanţii celor mai importante nouă bănci străine din România şi ai Băncii Naţionale se întâlnesc astăzi la Bruxelles cu oficialii Fondului Monetar Internaţional şi cu cei ai Comisiei Europene.


Banca Naţională va lua parte la discuţiile dintre băncile străine din România şi FMI

Este vorba despre cea de-a patra evaluare a acordului încheiat în martie 2009 la Viena . Potrivit acestui "acord de onoare", băncile străine dau asigurări că nu-şi retrag banii din filialele România.

Guvernatorul BNR spune că cele nouă bănci ar putea cere, totuşi, reducerea expunerii din România. Asta nu înseamnă că îşi vor scoate banii din ţară, ci doar că filialele locale îşi plătesc datoriile faţă de băncile-mamă, pentru creditele acordate românilor.

3 comentarii:

  1. URGENT sa va instruiti COPIII ptr. PREVENIRE si antiGENOCID - sa se fereasca de implantarea involuntara a unor CIPURI !!! asta asteapta clanurile naziste din parlament - controlul comportamentului prin cipuri SPECIALE - http://2blackjack1.wordpress.com/2010/07/24/the-matrix-devine-real-in-numai-zece-ani/

    RăspundețiȘtergere
  2. Acestia vor fi impulsionati sa Consume cat mai mult , sa Distruga , Ucida , sa Faca sex cu , COPII sau persoane de acelasi sex , sa TERORIZEZE pe altii care nu-s DEVIATI ca ei , sa-si schimbe sexul ETC. - sa observati in functie de Comportament cine este supus unor Experimente cu CIPURI sau/si Experimente PSIHOLOGICE ... poate avea un asemenea cip fara sa stie ...

    RăspundețiȘtergere